Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på Baltimore

Sammenlikn bilutleiepriser på ulike bilutleieklassetilbud fra de mest pålitelige forhandlerne i Baltimore. Det billigste leietilbudet for hver bilutleieklasse som er tilgjengelig i Baltimore er merket i rødt.

Økonomibil

Økonomibil

Kompaktbil

Kompaktbil

Standardbil

Standardbil

Full størrelsebil

Full størrelsebil

Luksusbil

Luksusbil

Minibuss

Minibuss

SUV

SUV

Alamo fra$116.33
AVIS Car Rental fra$57.47 fra$58.02 fra$58.56 fra$68.04 fra$62.89 fra$103.34 fra$60.19
Thrifty Car Rental fra$75.31 fra$76.09 fra$73.73 fra$108.36 fra$61.03
Budget Car Rental fra$104.90 fra$63.97

De beste bilutleiefirmaene på Baltimore

Bilutleiefirmaer i Baltimore kan variere kraftig, ikke bare i utvalget av leiebiler og bilutleievilkår, men også i gjennomsnittlige tilbakemeldingsrater som gis av våre tidligere kunder.

BUDGET ABG

BUDGET 295 reviews

7.1 / 10

Det finnes et gigantisk utvalg av leiebiler i Baltimore. Billeieklasser som kan leies i Baltimore rangeres fra ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV til EKSOTISKE BILER, 7-SETERS. Den største samlingen av biler i Baltimore tilbys av AVIS.

I Baltimore kan du finne den beste leverandøren til hvilken som helst av turene dine. BUDGET tilbyr kortvarige, timelange, daglige, langvarige, ukentlige, månedlige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne bilutleie for bilførere under 21 og 25 år i Baltimore.

Baltimore MD Bilutleie Flåte Oversikt

På grunn av det store antallet bilutleiefirmaer i Baltimore, er bilflåten representert av et gigantisk utvalg av ulike biler. Vennligst bruk tabellen nedenfor for å få bedre oversikt over hvilken bil som passer deg og dine spesifikke krav best.

Bilutleieklasse Best for Mulige bilutleiemodeller
Minibil Relativt korte turer uten mye bagasje Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, eller liknende
Økonomibil Reisende som prioriterer billigere bilutleie Kia Rio, Mitsubishi Mirage, eller liknende
Kompaktbil Folk som ser etter mindre, drivstoffeffektive kjøretøy Kia Soul, Ford Focus, eller liknende
Mellomklassebil De som trenger en flott kombinasjon av pris og komfort i en leiebil Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Komfortabel reise med en gruppe på opptil 5 passasjerer til en rimelig pris Toyota Corolla, Dodge Challenger, eller liknende
Full størrelsebil De som ser etter store, kraftige biler med mer enn nok plass Toyota Camry, Infiniti Q50, eller liknende
7-seters Grupper med mennesker som trenger mer plass enn det som tilbys i en vanlig 5 seter Dodge Caravan, Toyota Sienna, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer eller reiser med mange passasjerer eller mye bagasje Ford F-150, Chevrolet Express, eller liknende
Premium Forretningsreisende og bilutleie til spesielle anledninger Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Reisende som vil føle seg som sjefen både på og av veien Toyota Rav4, Lincoln Navigator, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler De som ser etter den aller beste kjøreopplevelsen på tross av prislappen Volkswagen Passat, Cadillac CTS, eller liknende
Konvertibel biler Reiser i varmt, solfylt vær og følelse av frihet Ford Mustang Convertible, eller liknende

FAQ – Lei en bil ved Baltimore

Hvordan leier jeg bil i Baltimore MD?

Skriv inn hente- og leveringsplassen du trenger i søkefeltet, og velg dato og tid for leie. Etter at du får opp søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie en bil i Baltimore?

Prisene for leie av bil i Baltimore varierer fra $57.47 per dag til $140.44 per dag avhengig av ønsket modell, henteplass og leiemuligheter.

Hvilke steder finner jeg de billigste bilutleiene i Baltimore?

Det billigste bilutleietilbudet i Baltimore kan finnes i Baltimore. Bilutleieprisene begynner fra $57.47 på dette stedet.

Hvilke bilutleiefirmaer finnes i Baltimore?

I Baltimore kan du leie en bil fra velkjente leverandører som ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV, EKSOTISKE BILER, og 7-SETERS.

Hvilket er det høyest rangerte bilutleiefirmaet i Baltimore?

Bilutleiefirmaet som for øyeblikket har den høyeste brukerrangeringen i Baltimore er BUDGET ABG med en gjennomsnittsrangering på 7.1/10.

Hva er bensinprisen i Baltimore?

Bensinprisene i Baltimore varierer fra $2.30 til $2.75.

Kan jeg betale for billeiereservasjonen min med bankkort i Baltimore?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettbaserte reservasjoner. Haken er at du under bilhentingen vil trenge et kredittkort i navnet til hovedføreren av bilen for å dekke billeiedepositumet.

Kan noen andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette kan være mulig om du velger tilleggsførervalget mens du reserverer på nett. Mesteparten av tiden må du betale ekstra for dette valget og vil bli trukket ved bilutleiedisken.

Kan jeg reservere en spesifikk bilutleiemodell under reservasjonen min?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” merke på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for leie av bil i Baltimore MD?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for depositumet ditt. Du vil måtte gi leverandøren din et kredittkort med nok penger tilgjengelig for å betale bildepositumet. Om uttak av disse skjer, vil forsikringsselskapet dekke kostandene. Du kan kjøpe denne typen forsikring gjennom leiebestilling på nett eller på nettsiden vår.