Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på Las Vegas

Sammenlikn bilutleiepriser på ulike bilutleieklassetilbud fra de mest pålitelige forhandlerne i Las Vegas. Det billigste leietilbudet for hver bilutleieklasse som er tilgjengelig i Las Vegas er merket i rødt.

Alamo fra$199.28 fra$187.25 fra$119.53 fra$130.19 fra$115.89
SIXT Rent A Car fra$89.59 fra$79.79 fra$108.34 fra$86.09 fra$108.17
Thrifty Car Rental fra$70.40 fra$69.54 fra$72.30 fra$150.09 fra$84.92 fra$90.98
Budget Car Rental fra$119.54 fra$79.91 fra$112.71

De beste bilutleiefirmaene på Las Vegas

Bilutleiefirmaer i Las Vegas kan variere kraftig, ikke bare i utvalget av leiebiler og bilutleievilkår, men også i gjennomsnittlige tilbakemeldingsrater som gis av våre tidligere kunder.

Enterprise

Enterprise 499 reviews

8.7 / 10

SIXT Corporate

SIXT 618 reviews

7.9 / 10

AVIS ABG

AVIS 659 reviews

7.2 / 10

Advantage Rent A Car

Advantage 371 reviews

6.4 / 10

Det finnes et gigantisk utvalg av leiebiler i Las Vegas. Billeieklasser som kan leies i Las Vegas rangeres fra ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV til EKSOTISKE BILER, 7-SETERS. Den største samlingen av biler i Las Vegas tilbys av NU.

I Las Vegas kan du finne den beste leverandøren til hvilken som helst av turene dine. AVIS, EUROPCAR, SIXT, HERTZ, ENTERPRISE og ADVANTAGE tilbyr kortvarige, timelange, daglige, langvarige, ukentlige, månedlige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne bilutleie for bilførere under 21 og 25 år i Las Vegas.

Las Vegas NV Bilutleie Flåte Oversikt

På grunn av det store antallet bilutleiefirmaer i Las Vegas, er bilflåten representert av et gigantisk utvalg av ulike biler. Vennligst bruk tabellen nedenfor for å få bedre oversikt over hvilken bil som passer deg og dine spesifikke krav best.

Bilutleieklasse Best for Mulige bilutleiemodeller
Minibil Relativt korte turer uten mye bagasje Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, eller liknende
Økonomibil Reisende som prioriterer billigere bilutleie Toyota Yaris, Mitsubishi Mirage, eller liknende
Kompaktbil Folk som ser etter mindre, drivstoffeffektive kjøretøy Dodge Neon, Ford Focus, eller liknende
Mellomklassebil De som trenger en flott kombinasjon av pris og komfort i en leiebil Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Komfortabel reise med en gruppe på opptil 5 passasjerer til en rimelig pris Chrysler Sebring, Nissan Altima, eller liknende
Full størrelsebil De som ser etter store, kraftige biler med mer enn nok plass Chevrolet Impala, Lincoln Navigator, eller liknende
7-seters Grupper med mennesker som trenger mer plass enn det som tilbys i en vanlig 5 seter Dodge Caravan, Toyota Sienna, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer eller reiser med mange passasjerer eller mye bagasje Dodge Caravan, Ford ClubWagon, eller liknende
Premium Forretningsreisende og bilutleie til spesielle anledninger Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Reisende som vil føle seg som sjefen både på og av veien Jeep Compass, Land Rover Discovery, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler De som ser etter den aller beste kjøreopplevelsen på tross av prislappen Buick Lacrosse, Mercedes CLA, eller liknende
Konvertibel biler Reiser i varmt, solfylt vær og følelse av frihet Chevrolet Camaro Convertible, Mitsubishi Spyder Convertible, eller liknende

FAQ – Lei en bil ved Las Vegas

Hvordan leier jeg bil i Las Vegas NV?

Skriv inn hente- og leveringsplassen du trenger i søkefeltet, og velg dato og tid for leie. Etter at du får opp søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie en bil i Las Vegas?

Prisene for leie av bil i Las Vegas varierer fra $35.57 per dag til $361.33 per dag avhengig av ønsket modell, henteplass og leiemuligheter.

Hvilke steder finner jeg de billigste bilutleiene i Las Vegas?

Det billigste bilutleietilbudet i Las Vegas kan finnes i Las Vegas - Main Street. Bilutleieprisene begynner fra $35.57 på dette stedet.

Hvilke bilutleiefirmaer finnes i Las Vegas?

I Las Vegas kan du leie en bil fra velkjente leverandører som ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV, EKSOTISKE BILER, og 7-SETERS.

Hvilket er det høyest rangerte bilutleiefirmaet i Las Vegas?

Bilutleiefirmaet som for øyeblikket har den høyeste brukerrangeringen i Las Vegas er Enterprise med en gjennomsnittsrangering på 8.7/10.

Kan jeg betale for billeiereservasjonen min med bankkort i Las Vegas?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettbaserte reservasjoner. Haken er at du under bilhentingen vil trenge et kredittkort i navnet til hovedføreren av bilen for å dekke billeiedepositumet.

Kan noen andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette kan være mulig om du velger tilleggsførervalget mens du reserverer på nett. Mesteparten av tiden må du betale ekstra for dette valget og vil bli trukket ved bilutleiedisken.

Kan jeg reservere en spesifikk bilutleiemodell under reservasjonen min?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” merke på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for leie av bil i Las Vegas NV?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for depositumet ditt. Du vil måtte gi leverandøren din et kredittkort med nok penger tilgjengelig for å betale bildepositumet. Om uttak av disse skjer, vil forsikringsselskapet dekke kostandene. Du kan kjøpe denne typen forsikring gjennom leiebestilling på nett eller på nettsiden vår.