Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем Със 12 седалки е наличен на Саулт Сте Мари, Летище [YAM]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем Със 12 седалки на Саулт Сте Мари, Летище и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем Със 12 седалки, които са налични на летище YAM .

Стандартен

Hyundai Sonata

avis
A
5
4
4
Hyundai Sonata

от

$42.49 на ден

Икономичен

Chevrolet Spark

avis
A
5
4
2
Chevrolet Spark

от

$48.03 на ден

Компактен

Chevrolet Sonic

avis
A
5
4
3
Chevrolet Sonic

от

$50.24 на ден

В пълен размер

Chevrolet Impala

avis
A
5
4
4
Chevrolet Impala

от

$61.48 на ден

SUV

Ford Escape

avis
A
5
5
3
Ford Escape

от

$66.49 на ден

Информация за класове на коли под наем Със 12 седалки на Саулт Сте Мари, Летище

Ако Ви е необходим голям просторен автомобил, за да събере голямо семейство или голяма група приятели, един миниван може да отговори на всичките Ви изисквания. Тези коли могат да съберат до 12 пътници и също така да осигурят необходимото място за багаж. Сред миниваните можете да намерите автомобил със 7 седалки, 8 седалки, 9 седалки, 10 седалки и дори 12 седалки на летище Саулт Сте Мари, Летище.

Пътуване в миниван винаги ще бъде забавно и запомнящо се, защото ще имате компания за разговор. Кола от този размер най-вероятно ще използва по-голямо количество гориво в сравнение с други коли под наем, но цената на бензина може да бъде много по-привлекателна, ако имате компания пътници, с които да я споделите.

Коли под наем Със 12 седалки на летище YAM

Колите под наем Със 12 седалки на Саулт Сте Мари, Летище биват следните модели: подобни автомобили под наем на Със 12 седалки.

Обекти на коли под наем Със 12 седалки близо до Саулт Сте Мари, Летище

Не забравяйте да проверите сделките за коли под наем в обекти на място и извън летища, както и в близост до Саулт Сте Мари, Летище. Цените и наличността на колите обикновено са различни. Уверете сте, че сте направили най-добрия избор.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри доставчици на Със 12 седалки колид под наем на Саулт Сте Мари, Летище

За да направите най-добрия избор на сделки за коли под наем на Със 12 седалки на Саулт Сте Мари, Летище [YAM], обръщайте внимание не само на модела кола под наем и цената, а и на доставчика на кола на под наем, който предлага тази сделка. Агенциите за коли под наем, които предлагат автомобили на Със 12 седалки на Саулт Сте Мари, Летище имат различни условия за даване под наем на коли и рейтинг от предишни клиенти.

Най-голямото разнообразие на сделки за коли под наем Със 12 седалки на Саулт Сте Мари, Летище се предлага от ENTERPRISE.

Enterprise

Enterprise 1271 reviews

8.7 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 964 reviews

8.6 / 10

AVIS ABG

AVIS 156 reviews

8 / 10

Често задавани въпроси - Коли под наем Със 12 седалки на Саулт Сте Мари, Летище

Как да резервирате кола под наем Със 12 седалки на Саулт Сте Мари, Летище?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем Със 12 седалки на летище YAM?

Най-евтината кола под наем Със 12 седалки на Саулт Сте Мари, Летище е Hyundai Sonata от avis. Настоящата приложима цена е $42.49 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем Със 12 седалки на Саулт Сте Мари, Летище?

Цените за бензин близо до летище YAM варират от $2.96 до $3.83.

мини 4.5 l/100km 51 US mpg
икономичен 5.1 l/100km 46 US mpg
компактен 5.3 l/100km 44 US mpg
компактен 7.0 l/100km 33 US mpg
стандартен 7.0 l/100km 33 US mpg
в пълен размер 7.4 l/100km 31 US mpg
със 7 седалки 7.4 l/100km 31 US mpg
премиум 9.1 l/100km 25 US mpg
миниван 7.8-11.6 l/100km 20-30 US mpg
SUV 8.6 l/100km 27 US mpg
ван 11.6 l/100km 20 US mpg
екзотичен/спортен 10.6 l/100km 22 US mpg
кабриолет 5-9 l/100km 26-47 US mpg

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем Със 12 седалки на Саулт Сте Мари, Летище?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил Със 12 седалки на Саулт Сте Мари, Летище?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола Със 12 седалки на Саулт Сте Мари, Летище. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Саулт Сте Мари, Летище се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на Със 12 седалки за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем Със 12 седалки за една посока на Саулт Сте Мари, Летище. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!