Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Перпинян

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Перпинян. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Перпинян, е маркирана в червено.

Икономичен

Икономичен

Компактен

Компактен

Стандартен

Стандартен

SUV

SUV

AVIS Car Rental от$143.56 от$190.01 от$301.20
Alamo от$118.39 от$129.87 от$165.74 от$136.39

Най-добрите коли под наем фирми в Перпинян

Агенциите за коли под наем в Перпинян могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

SIXT Corporate

SIXT 94 reviews

7.6 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 205 reviews

7.5 / 10

Alamo EHI

Alamo 215 reviews

7.2 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Перпинян. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Перпинян, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Миниван, SUV да се Със 7 седалки, Със 9 седалки. Най-голямата колекция коли на Перпинян се предоставя от Alamo.

В Перпинян, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. AVIS, SIXT, HERTZ, ALAMO, INTERNATIONAL SUPPLIER и предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Перпинян.

Коли под наем в близост до места Перпинян

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Перпинян, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Перпинян Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Перпинян, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Renault Twingo, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Opel Corsa, Ford Fiesta, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Peugeot 308, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Opel Insignia, BMW 1 Series, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Ford Taurus, Chevrolet Camaro, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Peugeot 5008, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Opel Mokka, Peugeot 3008, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Bentley, Rolls Royce, Ferrari, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Перпинян

Как да наема кола в Перпинян?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Перпинян?

Цените за наем на кола в Перпинян варират от $113.10 на ден до $186.22 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Перпинян?

Най-евтината сделка за коли под наем в Перпинян може да се намери в Perpignan - Saint Charles. Цените за коли под наем стартират от $113.10 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Перпинян?

В Перпинян можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Миниван, SUV, Със 7 седалки, и Със 9 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Перпинян?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е SIXT Corporate with an average score of 7.6/1.

Каква е цената на бензина в Перпинян?

Цените на бензина в Перпинян варират от $5.16 до $6.40.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Перпинян?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Перпинян?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.