Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

Huurautotarieven in Perpignan

Vergelijk de prijzen van de verschillende autoverhuur klasse aanbiedingen van de meest betrouwbare aanbieders in Perpignan. Het goedkoopste autoverhuur aanbod van elke autoverhuur klasse die beschikbaar is in Perpignan is in het rood aangegeven.

Compact

Compact

Economy

Economy

Standaard

Standaard

Luxe

Luxe

SUV

SUV

Grote middenklasse

Grote middenklasse

AVIS Car Rental from$101.08 from$63.49 from$92.20
SIXT Rent A Car from$46.77 from$58.39 from$106.78 from$84.60 from$88.64
Thrifty Car Rental from$40.22
Hertz Car Hire from$39.30 from$48.22 from$39.30

Beste autoverhuurders in Perpignan

Autoverhuurbedrijven in Perpignan kunnen aanzienlijk verschillen, niet alleen in het soort huurauto's en huurvoorwaarden, maar ook in de gemiddelde beoordelingsscores van onze klanten.

SIXT Corporate

SIXT 94 reviews

7.6 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 205 reviews

7.5 / 10

Alamo EHI

Alamo 215 reviews

7.2 / 10

Er is een grote verscheidenheid aan huurauto's in Perpignan. Autoverhuur klassen die kunnen worden gehuurd in Perpignan variëren van ECONOMY, STANDAARD, GROTE MIDDENKLASSE, LUXE, MINIBUS, SUV tot 7-ZITTER, 9-ZITTER. De grootste collectie auto's in Perpignan komt van SIXT.

Autoverhuurlocaties in de buurt van Perpignan

Om de beste autoverhuur deal in Perpignan te vinden, moet u bij het boeken niet alleen kijken naar de in ophaal- en afleverlocatie van de huurauto. Bekijk ook het autoverhuur aanbod op andere plaatsen in de buurt: luchthavens, treinstations, havens en in het centrum van de stad.

Perpignan Overzicht Huurautovloot

Door een groot aantal autoverhuurbedrijven in Perpignan, is het wagenpark heel erg gevarieerd en zijn er veel verschillende soorten voertuigen die u kunt huren. Gebruik de onderstaande tabel om een beter inzicht te krijgen in welk voertuig het beste bij u past op basis van uw specifieke wensen.

Autoklasse Geschikt voor Mogelijke automodellen
Mini Relatief korte ritten zonder grote hoeveelheden bagage Chevrolet Spark, Fiat 500, of gelijkwaardig
Economy Reizigers die de voorkeur geven aan een goedkopere huurauto Renault Clio, Mazda 2, of gelijkwaardig
Compact Mensen die op zoek zijn naar kleinere, zuinigere voertuigen Peugeot 2008, Toyota Yaris Cross, of gelijkwaardig
Middenklasse Voor mensen die behoefte hebben aan een geweldige combinatie van prijs en comfort Nissan Sentra, of gelijkwaardig
Standaard Comfortabel reizen met een groep van maximaal 5 personen tegen een betaalbaar tarief Ford Kuga, Peugeot 508, of gelijkwaardig
Grote middenklasse Voor wie op zoek is naar een grote, krachtige auto met veel bagageruimte BMW 3 Series, of gelijkwaardig
7-zitter Groepen mensen die meer ruimte nodig hebben dan de standaard 5-zitters Peugeot 5008, of gelijkwaardig
Minibus / 9-12 seater Familiereizen of reizen met veel passagiers en bagage Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, of gelijkwaardig
Premium Zakelijk reizen en autohuur voor belangrijke gelegenheden Buick Lacrosse, Lincoln MKS, of gelijkwaardig
SUV Voor dat 'king of the road' gevoel, zowel op de weg als offroad Opel Mokka, Hyundai Tucson, of gelijkwaardig
Luxe / Exotisch Voor mensen die op zoek zijn naar de beste rijervaring ondanks het prijskaartje Tesla Model 3, BMW 7 Series, of gelijkwaardig
Cabrio Voor reizen bij warm en zonnig weer en een gevoel van vrijheid Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, of gelijkwaardig

FAQ – Autohuur in Perpignan

Hoe een auto te huren op Perpignan?

Voer in het zoekformulier de benodigde afhaal- en inleverlocatie in en selecteer de gewenste datum en huurperiode. Nadat u de zoekresultaten heeft ontvangen, kunt u deze filteren op basis van de door u gewenste criteria.

Hoeveel kost het om een auto te huren in Perpignan?

De prijzen voor het huren van een auto in Perpignan variëren van $28.64 per dag tot $138.06 per dag op basis van het gekozen model en de gekozen opties.

Welke locatie heeft de goedkoopste autohuur in Perpignan ?

De goedkoopste autohuur in Perpignan is te vinden in Perpignan. De prijzen van de huurauto's beginnen vanaf $28.64 op deze locatie.

Wat is de meest populaire huurauto in Perpignan?

Het meest geboekte voertuig door onze klanten in Perpignan is BMW 3 Series. De prijs begint vanaf $88.64 in Perpignan.

Wat is de meest aangevraagde autoverhuurklasse in Perpignan?

is de autoverhuur klasse die het vaakst wordt gekozen door onze klanten in Perpignan. Het goedkoopste voertuig in Perpignan is Chevrolet Spark. De prijs begint bij $28.64 per dag.

Welke autoverhuurbedrijven zijn actief in Perpignan?

In Perpignan kunt u een auto boeken bij bekende aanbieders als ECONOMY, STANDAARD, GROTE MIDDENKLASSE, LUXE, MINIBUS, SUV, 7-ZITTER, en 9-ZITTER.

Wat is het hoogst gewaardeerde autoverhuurbedrijf in Perpignan?

Het autoverhuurbedrijf dat momenteel de hoogste gebruikerswaardering in Perpignan heeft, is SIXT Corporate met een gemiddelde score van 7.6/10.

Wat is de benzineprijs in Perpignan?

De benzineprijzen in Perpignan variëren van $5.16 tot $6.40.

Kan ik mijn huur-auto-reservering met een pinpas betalen in Perpignan?

Ja, u kunt met een pinpas betalen voor de online reservering. Maar bij het ophalen van uw auto hebt u een creditcard nodig die op naam van de hoofdbestuurder is uitgegeven om de borg voor de autohuur te dekken.

Kan iemand anders dan ik met mijn huurauto rijden?

Dit is mogelijk als u tijdens uw online-reservering de optie extra bestuurder selecteert. Meestal is dit een betaalde optie die bij de autoverhuurbalie in rekening wordt gebracht.

Kan ik tijdens mijn reservering een specifiek automodel reserveren?

Ja, aanbiedingen met specifieke automodellen zijn op de zoekresultatenpagina gemarkeerd met een "Gegarandeerd Automodel".

Moet ik een extra verzekering afsluiten voor mijn autohuur in Perpignan?

Als u niet van plan bent om een volledige dekkingsverzekering af te sluiten, is het dus raadzaam om een verzekering af te sluiten om uw aanbetaling veilig te stellen. U moet uw leverancier een creditcard kunnen overleggen met voldoende saldo voor de borg van de auto. Als er dan sprake is van een annulering zal de verzekeringsmaatschappij de kosten voor haar rekening nemen. U kunt dit type verzekering tijdens het online boeken van een huurauto op onze website bijboeken.