Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på Perpignan

Sammenlikn bilutleiepriser på ulike bilutleieklassetilbud fra de mest pålitelige forhandlerne i Perpignan. Det billigste leietilbudet for hver bilutleieklasse som er tilgjengelig i Perpignan er merket i rødt.

Økonomibil

Økonomibil

Kompaktbil

Kompaktbil

Standardbil

Standardbil

SUV

SUV

Full størrelsebil

Full størrelsebil

Luksusbil

Luksusbil

AVIS Car Rental fra$141.83 fra$118.08
SIXT Rent A Car fra$51.23 fra$60.97 fra$64.71 fra$97.48 fra$85.84 fra$104.49
Thrifty Car Rental
Hertz Car Hire fra$50.16 fra$80.62 fra$178.79

De beste bilutleiefirmaene på Perpignan

Bilutleiefirmaer i Perpignan kan variere kraftig, ikke bare i utvalget av leiebiler og bilutleievilkår, men også i gjennomsnittlige tilbakemeldingsrater som gis av våre tidligere kunder.

SIXT Corporate

SIXT 94 reviews

7.6 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 205 reviews

7.5 / 10

Alamo EHI

Alamo 215 reviews

7.2 / 10

Det finnes et gigantisk utvalg av leiebiler i Perpignan. Billeieklasser som kan leies i Perpignan rangeres fra ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, MINIBUSS, SUV til 7-SETERS, 9-SETERS. Den største samlingen av biler i Perpignan tilbys av SIXT.

I Perpignan kan du finne den beste leverandøren til hvilken som helst av turene dine. AVIS, SIXT, HERTZ, ALAMO, INTERNATIONAL SUPPLIER og tilbyr kortvarige, timelange, daglige, langvarige, ukentlige, månedlige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne bilutleie for bilførere under 21 og 25 år i Perpignan.

Bilutleiesteder nær Perpignan

For å finne de beste bilutleietilbudene i Perpignan, burde du sjekke ut andre muligheter enn bare ett hente- og leveringssted. Ta også en titt på bilutleietilbud andre steder som er nærme: flyplasser, togstasjoner, havner og i sentrum.

Perpignan Bilutleie Flåte Oversikt

På grunn av det store antallet bilutleiefirmaer i Perpignan, er bilflåten representert av et gigantisk utvalg av ulike biler. Vennligst bruk tabellen nedenfor for å få bedre oversikt over hvilken bil som passer deg og dine spesifikke krav best.

Bilutleieklasse Best for Mulige bilutleiemodeller
Minibil Relativt korte turer uten mye bagasje Fiat 500, Renault Twingo, eller liknende
Økonomibil Reisende som prioriterer billigere bilutleie Renault Clio, Audi A1, eller liknende
Kompaktbil Folk som ser etter mindre, drivstoffeffektive kjøretøy Peugeot 2008, Mercedes A Class, eller liknende
Mellomklassebil De som trenger en flott kombinasjon av pris og komfort i en leiebil Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Komfortabel reise med en gruppe på opptil 5 passasjerer til en rimelig pris Opel Insignia, Mercedes CLA, eller liknende
Full størrelsebil De som ser etter store, kraftige biler med mer enn nok plass Mercedes C Class, eller liknende
7-seters Grupper med mennesker som trenger mer plass enn det som tilbys i en vanlig 5 seter Peugeot 5008, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer eller reiser med mange passasjerer eller mye bagasje Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, eller liknende
Premium Forretningsreisende og bilutleie til spesielle anledninger Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Reisende som vil føle seg som sjefen både på og av veien Opel Mokka, Ford Kuga, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler De som ser etter den aller beste kjøreopplevelsen på tross av prislappen BMW 5 Series Hybrid, BMW 7 Series, eller liknende
Konvertibel biler Reiser i varmt, solfylt vær og følelse av frihet Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, eller liknende

FAQ – Lei en bil ved Perpignan

Hvordan leier jeg bil i Perpignan?

Skriv inn hente- og leveringsplassen du trenger i søkefeltet, og velg dato og tid for leie. Etter at du får opp søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie en bil i Perpignan?

Prisene for leie av bil i Perpignan varierer fra $37.45 per dag til $118.16 per dag avhengig av ønsket modell, henteplass og leiemuligheter.

Hvilke steder finner jeg de billigste bilutleiene i Perpignan?

Det billigste bilutleietilbudet i Perpignan kan finnes i Perpignan - Saint Charles. Bilutleieprisene begynner fra $37.45 på dette stedet.

Hva er den mest populære leiebilen Perpignan?

Den mest utleide bilen for våre kunder i Perpignan er Renault Twingo. Prisen på den begynner fra $39.62 i Perpignan.

Hvilken er den mest etterspurte bilutleieklassen i Perpignan?

er bilutleieklassen som oftest velges blant kundene våre i Perpignan. Det billigste kjøretøyet i Perpignan er Fiat 500. Prisen begynner fra $37.45 per dag.

Hvilke bilutleiefirmaer finnes i Perpignan?

I Perpignan kan du leie en bil fra velkjente leverandører som ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, MINIBUSS, SUV, 7-SETERS, og 9-SETERS.

Hvilket er det høyest rangerte bilutleiefirmaet i Perpignan?

Bilutleiefirmaet som for øyeblikket har den høyeste brukerrangeringen i Perpignan er SIXT Corporate med en gjennomsnittsrangering på 7.6/10.

Hva er bensinprisen i Perpignan?

Bensinprisene i Perpignan varierer fra $5.16 til $6.40.

Kan jeg betale for billeiereservasjonen min med bankkort i Perpignan?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettbaserte reservasjoner. Haken er at du under bilhentingen vil trenge et kredittkort i navnet til hovedføreren av bilen for å dekke billeiedepositumet.

Kan noen andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette kan være mulig om du velger tilleggsførervalget mens du reserverer på nett. Mesteparten av tiden må du betale ekstra for dette valget og vil bli trukket ved bilutleiedisken.

Kan jeg reservere en spesifikk bilutleiemodell under reservasjonen min?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” merke på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for leie av bil i Perpignan?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for depositumet ditt. Du vil måtte gi leverandøren din et kredittkort med nok penger tilgjengelig for å betale bildepositumet. Om uttak av disse skjer, vil forsikringsselskapet dekke kostandene. Du kan kjøpe denne typen forsikring gjennom leiebestilling på nett eller på nettsiden vår.