Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SIXT налични на Сурат Тани - Летище [URT]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на SIXT на Сурат Тани - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Toyota Altis

sixt
A
5
5
3
Toyota Altis

от

$24.40 на ден

Мини

Toyota Yaris

sixt
A
4
3
2
Toyota Yaris

от

$34.23 на ден

Икономичен

Honda City

sixt
A
5
5
2
Honda City

от

$36.78 на ден

Компактен

Honda Jazz

thrifty
A
5
5
3
Honda Jazz

от

$23.53 на ден

Стандартен

Honda Civic

thrifty
A
5
4
4
Honda Civic

от

$29.38 на ден

Мини

Honda Brio

chic car rent
A
4
5
2
Honda Brio

от

$30.00 на ден

Икономичен

Nissan Almera

chic car rent
A
5
5
2
Nissan Almera

от

$36.18 на ден

SUV

Mitsubishi Pajero

thai
A
5
5
4
Mitsubishi Pajero

от

$45.33 на ден

SUV

Isuzu MU-X

thrifty
A
5
5
5
Isuzu MU-X

от

$72.75 на ден

Информация за SIXT на Сурат Тани - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на SIXT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които SIXT предоставя на Сурат Тани - Летище [URT].

SIXT Rent A Car

Име на фирмата:

SIXT Rent A Car

Адрес:

Hua Toei, Moo 3, Phunphin 73, Surat Thani, 84130

Телефон:

+66-7725-3575

Най-добри фирми за коли под наем на Сурат Тани - Летище [URT]

Като алтернатива на SIXT има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Сурат Тани - Летище [URT]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Hertz Direct

Hertz 23 reviews

8.7 / 10

Thai Rent A Car

Thai 71 reviews

7.8 / 10

Avis Direct

Avis 39 reviews

7.7 / 10

Budget Direct

Budget 6 reviews

6.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Сурат Тани - Летище [URT], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от THRIFTY и . Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Сурат Тани - Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от THRIFTY на Сурат Тани - Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за THAI кола под наем на Сурат Тани - Летище [URT], разгледайте SUV-тата от SIXT5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Сурат Тани - Летище.

SIXT Сурат Тани - Летище Преглед на парк коли под наем

SIXT на Сурат Тани - Летище URT предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Mini , Economy , Standard , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за SIXT Сурат Тани - Летище, подгответе се да вземете Honda City, и Nissan Almera или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Altis, и Honda Jazz или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от SIXT Сурат Тани - Летище, можете да вземете и Honda Civic .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от SIXT Сурат Тани - Летище, ще получите една от следните коли: Mitsubishi Pajero, и Isuzu MU-X .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от SIXT Сурат Тани - Летище според Вашата цел

SIXT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от SIXT на Сурат Тани - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Сурат Тани - Летище, най-подходящите автомобили от SIXT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от SIXT на Сурат Тани - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от SIXT на Сурат Тани - Летище.
  • За млади шофьори SIXT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от SIXT на Сурат Тани - Летище.

Често задавани въпроси - SIXT рент а кар на Сурат Тани - Летище

Как да наема кола от SIXT на Сурат Тани - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от SIXT на летище URT?

Най-евтината кола от SIXT на Сурат Тани - Летище е Toyota Altis. Съответната настояща цена е $24.40 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем SIXT на Сурат Тани - Летище [URT]?

Най-популярните коли под наем на Сурат Тани - Летище от SIXT в момента са . Най-ниската цена за този автомобил е $24.40 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от SIXT на Сурат Тани - Летище [URT]?

Най-често резервираният клас коли от SIXT на летище URT е . Най-евтиният автомобил от SIXT е . Цената му започва от $34.23 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при SIXT с дебитна карта на Сурат Тани - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

SIXT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Сурат Тани - Летище [URT]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Сурат Тани - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на SIXT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!