Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

SIXT leiebiler på Surat Thani - Lufthavn [URT]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode SIXT leiebilavtalene på Surat Thani - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [URT] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Kompaktbil

Toyota Altis

sixt
A
5
5
3
Toyota Altis

fra

$24.40 per dag

Minibil

Toyota Yaris

sixt
A
4
3
2
Toyota Yaris

fra

$34.23 per dag

Økonomibil

Honda City

sixt
A
5
5
2
Honda City

fra

$36.78 per dag

Kompaktbil

Honda Jazz

thrifty
A
5
5
3
Honda Jazz

fra

$23.53 per dag

Standardbil

Honda Civic

thrifty
A
5
4
4
Honda Civic

fra

$29.38 per dag

Minibil

Honda Brio

chic car rent
A
4
5
2
Honda Brio

fra

$30.00 per dag

Økonomibil

Nissan Almera

chic car rent
A
5
5
2
Nissan Almera

fra

$36.18 per dag

SUV

Mitsubishi Pajero

thai
A
5
5
4
Mitsubishi Pajero

fra

$45.33 per dag

SUV

Isuzu MU-X

thrifty
A
5
5
5
Isuzu MU-X

fra

$72.75 per dag

Informasjon om SIXT på Surat Thani - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om SIXT som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Surat Thani - Lufthavn [URT].

SIXT Rent A Car

Firmanavn:

SIXT Rent A Car

Adresse:

Hua Toei, Moo 3, Phunphin 73, Surat Thani, 84130

Telefon:

+66-7725-3575

De beste bilutleiefirmaene på Surat Thani - Lufthavn-Flyplass [URT]

Alternativt til SIXT, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Surat Thani - Lufthavn [URT]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

Hertz Direct

Hertz 23 reviews

8.7 / 10

Thai Rent A Car

Thai 71 reviews

7.8 / 10

Avis Direct

Avis 39 reviews

7.7 / 10

Budget Direct

Budget 6 reviews

6.6 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Surat Thani - Lufthavn [URT] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra THRIFTY og . De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Surat Thani - Lufthavn.

Et stort antall medium biler er levert av THRIFTY på Surat Thani - Lufthavn . Vær oppmerksom på disse leverandørene dersom du ønsker å få den beste verdien på kjøretøy av STANDARDBIL og FULL STøRRELSEBIL bilutleieklasser.

For å finne de beste SUV bilutleieavtale på Surat Thani - Lufthavn [URT], ta en titt på SUV fra THAI. Denne leverandøren tilbyr en stor samling av SUV biler på Surat Thani - Lufthavn.

SIXT Surat Thani - Lufthavn bilutleie biloversikt

SIXT på Surat Thani - Lufthavn URT gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Compact, Mini, Economy, Standard, Suv, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Surat Thani - Lufthavn, være klar til å plukke opp Honda City, og Nissan Almera , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få Toyota Altis, og Honda Jazz , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra SIXT på Surat Thani - Lufthavn, kan du plukke opp og Honda Civic .

Når du bestiller en bil av SUV bilutleie klasse fra SIXT på Surat Thani - Lufthavn, vil du få en av følgende biler: Mitsubishi Pajero, og Isuzu MU-X .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

SIXT tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra SIXT på Surat Thani - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Surat Thani - Lufthavn, den mest egnede bilen fra SIXT Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra SIXT på Surat Thani - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra SIXT på Surat Thani - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har SIXT også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra SIXT på Surat Thani - Lufthavn.

FAQ - SIXT leiebil på Surat Thani - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra SIXT på Surat Thani - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra SIXT på URT Flyplass?

Den billigste bilen fra SIXT på Surat Thani - Lufthavn er Toyota Altis. Gjeldende relevante pris er $24.40 per dag.

Hva er den mest populære SIXT leiebilen på Surat Thani - Lufthavn [URT]?

De mest populære leiebil på Surat Thani - Lufthavn fra SIXT er for tiden . Den laveste prisen for dette kjøretøyet er $24.40 per dag.

Hva er den mest hyppigste bestilte bilklassen fra SIXT på Surat Thani - Lufthavn [URT]?

Den hyppigste bestilte bilklasse fra SIXT på URT Flyplass er . Den billigste kjøretøyet fra SIXT er . Prisen starter fra $34.23 per dag.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Surat Thani - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Surat Thani - Lufthavn Airport [URT]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Surat Thani - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!