Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

CITER διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο [AJA]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις CITER στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο AJA αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Μίνι

Peugeot 108

alamo
M
4
3
2
Peugeot 108

από

$28.55 ανά μέρα

Μίνι

Ford Ka

hertz
M
4
3
2
Ford Ka

από

$160.20 ανά μέρα

SUV

Nissan Qashqai

enterprise
M
5
5
4
Nissan Qashqai

από

$44.72 ανά μέρα

Μικρό

Citroen C4

alamo
M
5
5
3
Citroen C4

από

$45.78 ανά μέρα

Μικρό

Renault Captur

hertz
A
5
5
3
Renault Captur

από

$264.32 ανά μέρα

Οικονομικό

Peugeot 208

sixt
M
5
5
2
Peugeot 208

από

$74.42 ανά μέρα

Οικονομικό

Renault Clio

hertz
M
5
5
2
Renault Clio

από

$200.24 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Ford Focus Estate

sixt
M
5
5
4
Ford Focus Estate

από

$95.17 ανά μέρα

Κανονικό

Peugeot 3008

sixt
M
5
5
4
Peugeot 3008

από

$99.90 ανά μέρα

Μίνι βαν

Citroen Berlingo

europcar
M
5
5
3
Citroen Berlingo

από

$112.95 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Peugeot 5008

sixt
M
7
5
2
Peugeot 5008

από

$113.15 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη CITER στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η CITER στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο [AJA].

National/CITER

Ονομα εταιρείας:

National/CITER

Διεύθυνση:

Τηλέφωνο:

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο [AJA]

Εναλλακτικά με τη CITER, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο [AJA]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 9 reviews

8.1 / 10

SIXT Corporate

SIXT 159 reviews

7.9 / 10

Hertz Corporate

Hertz 328 reviews

7.9 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 265 reviews

7.5 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 336 reviews

7.5 / 10

ALAMO EHI Corsica

ALAMO 18 reviews

7.5 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 252 reviews

7.5 / 10

ADA - Corsica

ADA 11 reviews

7 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο [AJA], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη ALAMO και HERTZ. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη SIXT στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο . Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και .

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο [AJA], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη ENTERPRISE. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη EUROPCAR. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Αεροδρόμιο CITER Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η CITER στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο AJA παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Mini, Suv, Compact, Economy, Estate, Standard, Van, 7-seater,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη CITER Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Peugeot 208, και Renault Clio , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Citroen C4, και Renault Captur . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο CITER Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε το και Peugeot 3008 .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο CITER Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: και Nissan Qashqai .

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με μια ομάδα ανθρώπων και χρειάζεστε ένα Επιβατικό 7 θέσεων από το αεροδρόμιο CITER Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο, μπορείτε να νοικιάσετε το και Peugeot 5008 .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας CITER Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η CITER παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη CITER στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη CITER είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη CITER στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το CITER στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο. Η CITER διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη CITER στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο.

FAQ - CITER ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη CITER στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου CITER.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη CITER στο αεροδρόμιο AJA;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη CITER στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο είναι Peugeot 108. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $28.55 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο AJA ποικίλουν από $6.86 έως $7.74.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου CITER με χρεωστική κάρτα στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η CITER δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο [AJA];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων CITER.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Ajaccio Corsica - Αεροδρόμιο ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη CITER πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!