Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

KASINA διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 [KUL]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις KASINA στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1. Δείτε αυτές τις προσφορές στο KUL αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Οικονομικό

Perodua Myvi

KASINA
A
5
3
2
Perodua Myvi

από

$44.89 ανά μέρα

Μικρό

Toyota Vios

KASINA
A
5
3
3
Toyota Vios

από

$54.24 ανά μέρα

Μίνι βαν

Proton Aruz

KASINA
A
6
4
3
Proton Aruz

από

$75.50 ανά μέρα

Μίνι βαν

Toyota Hiace

KASINA
M
10
5
4
Toyota Hiace

από

$89.58 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Toyota Innova

KASINA
A
7
5
1
Toyota Innova

από

$94.28 ανά μέρα

Οικονομικό

Proton Saga

GO SO CARS
A
5
3
2
Proton Saga

από

$31.98 ανά μέρα

Μικρό

Proton Persona

EUROPCAR
A
5
3
3
Proton Persona

από

$38.30 ανά μέρα

Κανονικό

Honda City

EUROPCAR
A
5
4
4
Honda City

από

$45.96 ανά μέρα

Κανονικό

Honda Civic

GALAXY ASIA CAR RENTAL
A
5
4
4
Honda Civic

από

$108.21 ανά μέρα

Μίνι

Honda Jazz

SIXT
A
4
3
2
Honda Jazz

από

$61.24 ανά μέρα

Μίνι

Perodua Axia

MERGE CAR RENTAL
A
4
5
2
Perodua Axia

από

$75.34 ανά μέρα

Μίνι βαν

Proton Exora

AVIS
A
6
4
3
Proton Exora

από

$65.78 ανά μέρα

Μίνι βαν

Hyundai Starex

GALAXY ASIA CAR RENTAL
A
12
5
4
Hyundai Starex

από

$176.03 ανά μέρα

SUV

Ford Ranger

HERTZ
M
5
5
5
Ford Ranger

από

$73.88 ανά μέρα

SUV

Proton X70

AVIS
A
5
5
4
Proton X70

από

$106.00 ανά μέρα

Μεγάλο

Toyota Camry

HAWK
A
5
4
5
Toyota Camry

από

$119.39 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη KASINA στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η KASINA στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 [KUL].

Kasina Rent A Car

Ονομα εταιρείας:

Kasina Rent A Car

Διεύθυνση:

Counter No. C6, Main Terminal Building, Sepang, 43900

Τηλέφωνο:

+603-87871736

πολιτική καυσίμων

Σήκωσε και να επιστρέψει την πλήρη

Παραλαβή τύπου

Αεροδρόμιο τερματικό σταθμό παραλαβής

Μπόνους

  • - Γνωρίστε τα τέλη χρέωση

KASINA τοποθεσίες δίπλα στο KUL αεροδρόμιο

Για να σχεδιάσετε καλύτερα το ταξίδι σας, παρακαλούμε πλοηγηθείτε στον παρακάτω χάρτη με όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1. Όλα τα εικονίδια αντιστοιχούν σε τέσσερις τύπους θέσεων παραλαβής και επιστροφής: αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό, λιμάνι και κέντρο της πόλης.

Κοντινές περιοχές ενοικίασης αυτοκινήτων σε αεροδρόμια

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 [KUL]

Εναλλακτικά με τη KASINA, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 [KUL]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Paradise Car Rental

Paradise 14 reviews

8.3 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 7 reviews

6.1 / 10

Hawk Rent A Car

Hawk 50 reviews

6 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 [KUL], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη KASINA και . Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη EUROPCAR και στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 . Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 [KUL], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη HERTZ. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη KASINA και AVIS. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Αεροδρόμιο KASINA Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η KASINA στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 KUL παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Economy, Compact, Van, 7-seater, Standard, Mini, Suv, Fullsize,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη KASINA Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Perodua Myvi, και Proton Saga , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Toyota Vios, και Proton Persona . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο KASINA Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1, μπορείτε να παραλάβετε το Honda City, και Honda Civic .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων KASINA Μεγάλο στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: και Toyota Camry .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο KASINA Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Ford Ranger, και Proton X70 .

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με μια ομάδα ανθρώπων και χρειάζεστε ένα Επιβατικό 7 θέσεων από το αεροδρόμιο KASINA Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1, μπορείτε να νοικιάσετε το και Toyota Innova .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας KASINA Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η KASINA παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη KASINA στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη KASINA είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη KASINA στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το KASINA στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1. Η KASINA διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη KASINA στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1.

FAQ - KASINA ενοικίαση αυτοκινήτου στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη KASINA στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου KASINA.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη KASINA στο αεροδρόμιο KUL;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη KASINA στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 είναι Perodua Myvi. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $44.89 ανά ημέρα.

Πού θα βρείτε γραφείο ενοικίασης γραφείου αυτοκινήτου KASINA στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 [KUL];

  • Το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων KASINA μπορεί να βρίσκεται στο χώρο του αεροδρομίου Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1. Μπορείτε να βρείτε την ακριβή τοποθεσία πλοηγώντας στον χάρτη του αεροδρομίου.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο KUL ποικίλουν από $1.63 έως $2.24.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου KASINA με χρεωστική κάρτα στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η KASINA δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 [KUL];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων KASINA.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη KASINA πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!