Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

VAN ενοικιάσεις αυτοκινήτων διαθέσιμα στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 [KUL]

Ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων VAN Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 και επιλέξτε την πιο κατάλληλη προσφορά. Ανακαλύψτε μοντέλα ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, τις τιμές τους, καθώς και τους προμηθευτές των VAN ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων που είναι διαθέσιμα στο Aεροδρόμιο KUL.

Μίνι βαν

Mitsubishi Triton

sixt
M
4
4
0
Mitsubishi Triton

από

$65.20 ανά μέρα

Μίνι

Proton Saga

galaxy asia car rental
A
4
3
2
Proton Saga

από

$14.42 ανά μέρα

Μίνι

Honda Jazz

sixt
A
4
3
2
Honda Jazz

από

$40.11 ανά μέρα

Οικονομικό

Perodua Bezza

galaxy asia car rental
A
5
3
2
Perodua Bezza

από

$15.89 ανά μέρα

Κανονικό

Nissan Almera

galaxy asia car rental
A
5
3
4
Nissan Almera

από

$21.76 ανά μέρα

Κανονικό

Honda Accord

avis
A
5
4
4
Honda Accord

από

$61.32 ανά μέρα

Μικρό

Toyota Vios

galaxy asia car rental
A
5
3
3
Toyota Vios

από

$26.16 ανά μέρα

Μικρό

Honda BR-V

hawk
A
5
5
3
Honda BR-V

από

$33.67 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Proton Exora

galaxy asia car rental
A
7
5
1
Proton Exora

από

$29.10 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Toyota Vellfire

hawk
A
7
5
1
Toyota Vellfire

από

$88.45 ανά μέρα

SUV

Honda CR-V

galaxy asia car rental
A
5
5
4
Honda CR-V

από

$45.25 ανά μέρα

SUV

Honda HR-V

europcar
A
5
5
4
Honda HR-V

από

$61.84 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων VAN στο αεροδρόμιο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 (KUL), Μαλαισία

Τα VΑΝ είναι μεγάλα επιβατικά οχήματα για 10-12 επιβάτες που είναι επίσης γνωστά ως μεταφορείς ανθρώπων. Αυτά τα ευρύχωρα αυτοκίνητα επιλέγονται συνήθως για τη μεταφορά μεγάλων οικογενειών ή μεγάλων ομάδων ανθρώπων. Τα VΑΝ είναι επίσης κατάλληλα για τη μεταφορά διαφόρων τύπων φορτίου σε περίπτωση που κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο. Για παράδειγμα, ένα φορτηγάκι μίσθωσης μπορεί να είναι μια καλή λύση για μία μετακόμιση σε περίπτωση που δεν υπάρχει άλλη επιλογή μεταφοράς.

Αυτά τα αυτοκίνητα θα πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα για όλους εκείνους που χρειάζονται υπερβολικά μεγάλο χώρο, κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί με αυτοκίνητα άλλων κατηγοριών.

VAN KUL Αεροδρόμιο ενοικίαση αυτοκινήτων

Οι VAN κατηγορίες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 αντιπροσωπεύονται από τα ακόλουθα μοντέλα: Mitsubishi Triton, ή παρόμοια ενοικιαζόμενα οχήματα του VAN.

VAN τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τις προσφορές ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στις τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων εντός και εκτός αεροδρομίου που βρίσκονται πλησιέστερα στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 . Οι τιμές και η διαθεσιμότητα των αυτοκινήτων είναι συνήθως διαφορετικές. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή.

Κοντινές περιοχές ενοικίασης αυτοκινήτων σε αεροδρόμια

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης

Οι καλύτεροι προμηθευτές ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο VAN Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1

Για να κάνετε την καλύτερη επιλογή προσφοράς ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων VAN στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 [KUL], δώστε προσοχή όχι μόνο στο μοντέλο ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου και την τιμή του, αλλά και στον πωλητή ενοικίασης αυτοκινήτων ο οποίος παρέχει αυτή την προσφορά. Τα πρακτορεία ενοικίασης αυτοκινήτων που προσφέρουν οχήματα VAN στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 έχουν διαφορετικούς όρους ενοικίασης αυτοκινήτων και έχουν τον μέσο όρο βαθμολογίας από τους προηγούμενους πελάτες μας.

Η μεγαλύτερη ποικιλία προσφορών ενοικίασης αυτοκινήτων του VAN στο αεροδρόμιο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 παρέχεται από την KASINA RENT A CAR.

Kasina Rent a Car

Kasina 12 reviews

8.9 / 10

Paradise Car Rental

Paradise 14 reviews

8.3 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 7 reviews

6.1 / 10

Hawk Rent A Car

Hawk 50 reviews

6 / 10

Συχνές Ερωτήσεις - VAN ενοικίασης αυτοκινήτου στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο μέσω VAN στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 ;

Αρχίστε να πληκτρολογείτε την απαιτούμενη τοποθεσία παραλαβής και τη διεύθυνση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξετε την πιο κατάλληλη από τη λίστα. Επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης, μπορείτε να φιλτράρετε και να ταξινομήσετε όλες τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων με βάση την προτιμώμενη κατηγορία αυτοκινήτου.

Ποια είναι η πιο οικονομική επιλογή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου VAN στο Αεροδρόμιο KUL;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο VAN στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 είναι το Mitsubishi Triton από τη sixt. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $65.20 ανά ημέρα.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο VAN στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 [KUL];

Το δημοφιλέστερο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την VAN στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 είναι επί του παρόντος το μοντέλο αυτοκινήτου MITSUBISHI TRITON. Η χαμηλότερη τιμή για αυτό το όχημα παρέχεται από τον προμηθευτή sixt. Το κόστος είναι $65.20 ανά ημέρα.

Ποιος είναι ο πιο αξιόπιστος προμηθευτής VAN στο αεροδρόμιο στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 [KUL];

Ο πιο αξιόπιστος προμηθευτής ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων VAN στο Αεροδρόμιο KUL είναι ο Kasina Rent a Car με μέσο όρο βαθμολογίας 8.9 από τα 10.

Το φθηνότερο όχημα VAN από την sixt στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 είναι το MITSUBISHI TRITON. Η τιμή του ξεκινάει από $65.20 ανά ημέρα.

Πόσο θα μου κοστίσουν τα καύσιμα για ένα αυτοκίνητο VAN στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1;

Οι τιμές καυσίμων κοντά στο Αεροδρόμιο KUL κυμαίνονται από $1.63 μέχρι $2.24.

Μίνι 4.5 l/100km 51 US mpg
Οικονομικό 5.1 l/100km 46 US mpg
Μικρό 5.3 l/100km 44 US mpg
Μεσαίο 7.0 l/100km 33 US mpg
Κανονικό 7.0 l/100km 33 US mpg
Μεγάλου μεγέθους 7.4 l/100km 31 US mpg
7-θέσια 7.4 l/100km 31 US mpg
Ελίτ πολυτελείας 9.1 l/100km 25 US mpg
Μίνι βαν 7.8-11.6 l/100km 20-30 US mpg
SUV 8.6 l/100km 27 US mpg
βαν 11.6 l/100km 20 US mpg
εξωτικά/σπορ 10.6 l/100km 22 US mpg
κάμπριο 5-9 l/100km 26-47 US mpg

Έτσι, θα ξοδέψετε περίπου 5.95$ για να οδηγήσετε ένα VAN αυτοκίνητο για 100 χλμ. Μία διαδρομή 100 μιλίων με ένα όχημα VAN θα σας κοστίσει περίπου 9.6$.

Τι χρειάζεται να έχω μαζί μου κατά την παραλαβή ενός VAN ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1;

Γενικά, αρκεί να παρουσιάσετε:

  • Δίπλωμα οδήγησης Οι κάτοχοι διπλώματος από το Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει επίσης να επιδείξουν την κάρτα τους. Εάν το δίπλωμα οδήγησης δεν είναι στο Ρωμαϊκό αλφάβητο (δηλαδή στα Αραβικά, τα Ελληνικά, τα Κυριλλικά ή τα Κινέζικα), απαιτείται να προσκομίσετε μια Διεθνή Άδεια Οδήγησης μαζί με τo εγχώριο δίπλωμα οδήγησης.
  • Μία έγκυρη ταυτότητα (διαβατήριο ή εθνική ταυτότητα).
  • Μία έγκυρη πιστωτική κάρτα στο όνομα του κύριου οδηγού. Χρειάζεται να κάνετε μία προέγκριση κατάθεσης ενοικίασης αυτοκινήτου στη γραμματεία του γραφείου ενοικίασης.

Τι ηλικία πρέπει να έχω για να μπορώ να ενοικιάσω ένα όχημα VAN στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1;

Συνήθως πρέπει να είστε μεταξύ 25 και 70 ετών για να ενοικιάσετε αυτοκίνητο VAN στο αεροδρόμιο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1. Οι ηλικιακοί περιορισμοί μεταξύ των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1 διαφέρουν σημαντικά.

Αν δεν εμπίπτετε σε αυτούς τους ηλικιακούς περιορισμούς, μπορείτε πάντα να βρείτε προμηθευτές ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων που θα σας επιτρέψουν να νοικιάσετε ένα όχημα, υπό την προϋπόθεση ότι θα πληρώσετε επιπλέον πρόσθετη επιβάρυνση νεαρού οδηγού ή χρέωση ηλικιωμένου οδηγού ή θα αγοράσετε επιπρόσθετη ασφάλιση.

Υπάρχει η δυνατότητα να ενοικιάσω ένα όχημα VAN μονής διαδρομής;

Ναι, ορισμένοι πωλητές παρέχουν ενοικιάσεις αυτοκινήτων VAN μονής διαδρομής στο Kuala Lumpur - Διεθνές Αεροδρόμιο - Τερματικός Σταθμός 1. Να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή του προμηθευτή. Αν ψάχνετε για ενοικιαζόμενα μονής διαδρομής, να είστε προετοιμασμένοι για τυχόν περιορισμούς και επιπρόσθετες πληρωμές. Μην ξεχάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα και το κόστος του ενοικιαζόμενου μονής διαδρομής.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!