Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

ALAMO διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο [CVG]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις ALAMO στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο CVG αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Μίνι βαν

Nissan Frontier

ALAMO
A
4
4
3
Nissan Frontier

από

$86.23 ανά μέρα

Οικονομικό

Mitsubishi Mirage

ALAMO
A
5
4
2
Mitsubishi Mirage

από

$88.80 ανά μέρα

Μεγάλο

Ford Fusion

ALAMO
A
5
4
4
Ford Fusion

από

$93.24 ανά μέρα

SUV

Jeep Renegade

ALAMO
A
5
3
2
Jeep Renegade

από

$94.82 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Nissan Maxima

ALAMO
A
5
4
3
Nissan Maxima

από

$98.24 ανά μέρα

Καμπριολέ

Ford Mustang Convertible

ALAMO
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

από

$110.63 ανά μέρα

Εξωτικό

Ford Flex

ALAMO
A
6
5
4
Ford Flex

από

$116.59 ανά μέρα

Οικονομικό

Chevrolet Spark

THRIFTY
A
5
4
2
Chevrolet Spark

από

$54.25 ανά μέρα

Οικονομικό

Ford Fiesta

DOLLAR
A
5
4
2
Ford Fiesta

από

$73.98 ανά μέρα

Μικρό

Nissan Versa

THRIFTY
A
5
4
3
Nissan Versa

από

$54.60 ανά μέρα

Μικρό

Ford Focus

THRIFTY
A
5
5
3
Ford Focus

από

$82.54 ανά μέρα

Κανονικό

Nissan Sentra

THRIFTY
A
5
4
4
Nissan Sentra

από

$54.95 ανά μέρα

Κανονικό

BMW 3 Series

ENTERPRISE
A
5
4
4
BMW 3 Series

από

$111.17 ανά μέρα

Μεγάλο

Chevrolet Malibu

THRIFTY
A
5
4
4
Chevrolet Malibu

από

$68.77 ανά μέρα

Μεγάλο

Lincoln Navigator

NATIONAL
A
5
4
4
Lincoln Navigator

από

$157.44 ανά μέρα

SUV

Buick Encore

THRIFTY
A
5
5
2
Buick Encore

από

$68.95 ανά μέρα

SUV

GMC Yukon

DOLLAR
A
7
5
3
GMC Yukon

από

$192.19 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Chevrolet Impala

BUDGET
A
5
4
3
Chevrolet Impala

από

$96.37 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Lincoln MKS

BUDGET
A
5
4
5
Lincoln MKS

από

$225.21 ανά μέρα

Μίνι βαν

Ford F-150

ENTERPRISE
A
4
4
3
Ford F-150

από

$116.69 ανά μέρα

Μίνι βαν

Ford Transit Passengervan

BUDGET
A
12
4
6
Ford Transit Passengervan

από

$265.69 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη ALAMO στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο KY

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η ALAMO στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο [CVG].

Alamo

Ονομα εταιρείας:

Alamo

Διεύθυνση:

3057 TERMINAL DR, HEBRON, 41048, KY, Kentucky

Τηλέφωνο:

8449130725

πολιτική καυσίμων

Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή

Παραλαβή τύπου

Δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο

Μπόνους

  • - Δωρεάν επιπλέον οδηγό
  • - Νέοι οδηγού
  • - χρέωση Αεροδρόμιο
  • - Οδική βοήθεια
  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο [CVG]

Εναλλακτικά με τη ALAMO, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο [CVG]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Hertz Corporate

Hertz 6 reviews

8.6 / 10

Enterprise

Enterprise 333 reviews

7.8 / 10

SIXT Corporate

SIXT 352 reviews

7.4 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 82 reviews

7.2 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 8 reviews

7.1 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 585 reviews

6.9 / 10

AVIS ABG

AVIS 298 reviews

6.7 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 734 reviews

5.8 / 10

Payless Car Rental USA

Payless 117 reviews

5.5 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Σινσινάτι - Αεροδρόμιο [CVG], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη ALAMO και THRIFTY. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη ALAMO και THRIFTY στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο KY. Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο [CVG], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη ALAMO. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη ALAMO και ENTERPRISE. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη ALAMO. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο ALAMO Σινσινάτι - Αεροδρόμιο KY Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η ALAMO στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο CVG παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Van, Economy, Fullsize, Suv, Luxury, Convertible, Exotic, Compact, Standard,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη ALAMO Σινσινάτι - Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Mitsubishi Mirage, Chevrolet Spark, και Ford Fiesta , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Nissan Versa, και Ford Focus . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο ALAMO Σινσινάτι - Αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε το Nissan Sentra, και BMW 3 Series .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων ALAMO Μεγάλο στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Ford Fusion, Chevrolet Malibu, και Lincoln Navigator .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο ALAMO Σινσινάτι - Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Jeep Renegade, Buick Encore, και GMC Yukon .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη ALAMO Σινσινάτι - Αεροδρόμιο αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Nissan Maxima, Chevrolet Impala, και Lincoln MKS .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη ALAMO Σινσινάτι - Αεροδρόμιο, τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι και Ford Mustang Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας ALAMO Σινσινάτι - Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η ALAMO παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη ALAMO στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη ALAMO είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη ALAMO στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το ALAMO στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο. Η ALAMO διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη ALAMO στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο.

FAQ - ALAMO ενοικίαση αυτοκινήτου στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη ALAMO στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο KY;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου ALAMO.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη ALAMO στο αεροδρόμιο CVG;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη ALAMO στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο είναι Nissan Frontier. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $86.23 ανά ημέρα.

Πού θα βρείτε γραφείο ενοικίασης γραφείου αυτοκινήτου ALAMO στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο [CVG];

  • Το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων ALAMO μπορεί να βρίσκεται στο χώρο του αεροδρομίου Σινσινάτι - Αεροδρόμιο. Μπορείτε να βρείτε την ακριβή τοποθεσία πλοηγώντας στον χάρτη του αεροδρομίου.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο CVG ποικίλουν από $2.35 έως $2.89.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου ALAMO με χρεωστική κάρτα στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η ALAMO δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο [CVG];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων ALAMO.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο KY;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη ALAMO πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

Κριτικές για τη ALAMO ενοικίαση αυτοκινήτων στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο [CVG]

Εάν δεν είστε σίγουροι για την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτου ή πραγματοποιείτε κράτηση τελευταίας στιγμής, φροντίστε να ελέγξετε τις κριτικές των προηγούμενων πελατών μας σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου από τη ALAMO στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο.

Frederick Gregory

Frederick Gregory

Dec 18, 2018

Rating Rating Rating Rating Rating
Sixt

In case I need a car in Cincinnati next time, I will choose the Alamo CVG excellent service with no doubt! Having rented here 7 times I’m sure they are the best. As usual, last time the price was exactly as quoted. I decided on the usage of the fuel service option and so, there was a discrepancy on my credit card. Will never go with someone else!

Quentin Berrimore

Quentin Berrimore

Dec 01, 2018

Rating Rating Rating Rating Rating
Sixt

Everyone at the Alamo CVG airport seemed to be friendly and quite helpful. Their representative who picked me up gave all the detailed directions through Cincinnati. When I got my car and left their location, I found my auto ran perfectly. Also, I was very lucky to make a reservation beforehand on 14CARS.com, it made my rental easier indeed.

Dorothy Lincoln

Dorothy Lincoln

Dec 21, 2018

Rating Rating Rating Rating Rating
Sixt

Alamo has been my best car rental company since my first deal with them. What I love most about CVG Alamo car rental is that they give me an option to skip going the counter and just do the check out process. That is extremely convenient! Keep it up, Alamo.

Jack Williams

Jack Williams

Dec 08, 2018

Rating Rating Rating Rating Rating
Sixt

I rent from the Alamo Cincinnati airport annually and this company branch is the best there. Each and every representative is really professional, plus they’re always friendly and helpful. I've never had to wait long for my car, as I know that the reservation which was made beforehand will give a good opportunity to avoid any lines.

Katherine Scott

Katherine Scott

Nov 27, 2018

Rating Rating Rating Rating
Sixt

Getting a vehicle from the Alamo Cincinnati airport especially through 14CARS.com is a breeze. It was very cool that my short trip by their shuttle only took a few minutes and I was at their building. My little advice would be to pay attention to the exit signs since the way out really challenging. What is more, you must be attentive when returning the vehicle as it’s really not a problem to miss the entrance.

Julian Simpson

Julian Simpson

Oct 30, 2018

Rating Rating Rating Rating
Sixt

It was very quick and easy to pick up my car at the Alamo car rental CVG airport and then returned it back. I got a requested vehicle. Just wanna say a few words about the car itself. It turned out to be clean and in wonderful shape plus I obtained it almost for nothing. I even didn’t care for the man at the rental desk pushing the damage waiver at pickup.

Quentin Dickens

Quentin Dickens

Oct 01, 2018

Rating Rating Rating Rating Rating
Sixt

I managed to get a truly great experience and customer service from Alamo rental car CVG. Unfortunately, I missed my flight and that is why I had to rent a car to reach my destination. Their super professional agent set me up with a wonderful car in minutes. I was lucky to come across these guys.

Thomas Huston

Thomas Huston

Dec 20, 2018

Rating Rating Rating Rating
Sixt

The Alamo Cincinnati airport is regarded as a good car rental provider by many people who have tried their particular service. But my personal experience with them could have been better. When I returned my vehicle and then found extra charges out of nowhere, the young man behind the rental counter appeared to be unfriendly, I suppose even rude when I complained about this problem. However, in the end, he adjusted it. Well, you should definitely watch what you're getting charged for.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!