Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

PAYLESS διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο [CVG]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις PAYLESS στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο CVG αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Μικρό

Dodge Neon

payless
A
5
4
3
Dodge Neon

από

$88.86 ανά μέρα

Οικονομικό

Hyundai Accent

payless
A
5
4
2
Hyundai Accent

από

$88.86 ανά μέρα

Κανονικό

Dodge Stratus

payless
A
5
4
4
Dodge Stratus

από

$90.57 ανά μέρα

SUV

Toyota Rav4

payless
A
5
5
3
Toyota Rav4

από

$103.43 ανά μέρα

Κανονικό

Dodge Avenger

budget
A
5
4
4
Dodge Avenger

από

$52.86 ανά μέρα

Κανονικό

BMW 3 Series

enterprise
A
5
4
4
BMW 3 Series

από

$110.24 ανά μέρα

Μίνι βαν

Nissan Quest

dollar
A
7
5
2
Nissan Quest

από

$53.62 ανά μέρα

Μίνι βαν

Ford Transit Passengervan

budget
A
12
4
6
Ford Transit Passengervan

από

$505.77 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Lincoln MKS

budget
A
5
4
5
Lincoln MKS

από

$68.22 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Buick Lacrosse

thrifty
A
5
4
5
Buick Lacrosse

από

$206.42 ανά μέρα

Μικρό

Nissan Versa

hertz
A
5
4
3
Nissan Versa

από

$70.01 ανά μέρα

Μικρό

Kia Rio

dollar
A
5
5
3
Kia Rio

από

$79.17 ανά μέρα

Οικονομικό

Chevrolet Spark

hertz
A
5
4
2
Chevrolet Spark

από

$70.12 ανά μέρα

Οικονομικό

Ford Fiesta

dollar
A
5
4
2
Ford Fiesta

από

$79.18 ανά μέρα

Μεγάλο

Chevrolet Impala

hertz
A
5
4
4
Chevrolet Impala

από

$71.34 ανά μέρα

Μεγάλο

Infiniti Q50

alamo
A
5
4
4
Infiniti Q50

από

$110.24 ανά μέρα

SUV

Ford Ecosport

alamo
A
5
5
3
Ford Ecosport

από

$83.84 ανά μέρα

SUV

Audi Q3

hertz
A
5
3
2
Audi Q3

από

$748.66 ανά μέρα

Εξωτικό

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

από

$112.83 ανά μέρα

Καμπριολέ

Ford Mustang Convertible

alamo
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

από

$117.10 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη PAYLESS στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο KY

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η PAYLESS στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο [CVG].

Payless Car Rental

Ονομα εταιρείας:

Payless Car Rental

Διεύθυνση:

3256 Loomis Road, Erlanger, 41018, KY, Kentucky

Τηλέφωνο:

859-746-0103

Παραλαβή τύπου

Δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο

Μπόνους

  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο [CVG]

Εναλλακτικά με τη PAYLESS, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο [CVG]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

ALAMO ehi

ALAMO 509 reviews

8.6 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 27 reviews

8.3 / 10

Enterprise

Enterprise 108 reviews

8.1 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 8 reviews

8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 152 reviews

7.8 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 14 reviews

7.3 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 220 reviews

7.1 / 10

AVIS ABG

AVIS 112 reviews

6.9 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Σινσινάτι - Αεροδρόμιο [CVG], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη HERTZ και DOLLAR. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη BUDGET και ENTERPRISE στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο KY. Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο [CVG], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη ALAMO. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη DOLLAR και BUDGET. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη BUDGET. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο PAYLESS Σινσινάτι - Αεροδρόμιο KY Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η PAYLESS στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο CVG παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Compact, Economy, Standard, Suv, Van, Luxury, Fullsize, Exotic, Convertible,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη PAYLESS Σινσινάτι - Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Hyundai Accent, Chevrolet Spark, και Ford Fiesta , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Dodge Neon, Nissan Versa, και Kia Rio . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο PAYLESS Σινσινάτι - Αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε το Dodge Stratus, Dodge Avenger, και BMW 3 Series .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων PAYLESS Μεγάλο στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Chevrolet Impala, και Infiniti Q50 .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο PAYLESS Σινσινάτι - Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Toyota Rav4, Ford Ecosport, και Audi Q3 .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη PAYLESS Σινσινάτι - Αεροδρόμιο αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Lincoln MKS, και Buick Lacrosse .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη PAYLESS Σινσινάτι - Αεροδρόμιο, τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι και Ford Mustang Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας PAYLESS Σινσινάτι - Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η PAYLESS παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη PAYLESS στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη PAYLESS είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη PAYLESS στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το PAYLESS στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο. Η PAYLESS διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη PAYLESS στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο.

FAQ - PAYLESS ενοικίαση αυτοκινήτου στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη PAYLESS στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο KY;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου PAYLESS.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη PAYLESS στο αεροδρόμιο CVG;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη PAYLESS στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο είναι Dodge Neon. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $88.86 ανά ημέρα.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης PAYLESS στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο [CVG];

Το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο από τη PAYLESS σήμερα είναι HYUNDAI ACCENT. Η χαμηλότερη τιμή για αυτό το όχημα είναι $88.86 ανά ημέρα.

Ποια είναι η πιο συχνά ταξινομημένη κατηγορία αυτοκινήτων από το PAYLESS στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο [CVG];

Η πιο συχνά νοικιασμένη κατηγορία αυτοκινήτων από τη PAYLESS στο αεροδρόμιο CVG είναι Κανονικό. Το φθηνότερο όχημα Κανονικό από τη PAYLESS είναι DODGE STRATUS. Η τιμή του ξεκινάει από $90.57 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο CVG ποικίλουν από $2.35 έως $2.89.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου PAYLESS με χρεωστική κάρτα στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η PAYLESS δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο [CVG];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων PAYLESS.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο KY;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη PAYLESS πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

Κριτικές για τη PAYLESS ενοικίαση αυτοκινήτων στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο [CVG]

Εάν δεν είστε σίγουροι για την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτου ή πραγματοποιείτε κράτηση τελευταίας στιγμής, φροντίστε να ελέγξετε τις κριτικές των προηγούμενων πελατών μας σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου από τη PAYLESS στο Σινσινάτι - Αεροδρόμιο.

William Mckinley

William Mckinley

Dec 12, 2018

Rating Rating Rating Rating
Sixt

The only drawback of the Payless car rental CVG was the middle seat belt appeared to be cut. I tried to install an auto seat in this spot since it’s the safest and unfortunately, I could not use it. In terms of the car, it was not very clean, there were some liquid spills. Despite this, it ran well. Overall, it was not a horrible experience but could have been better. So, I understand, before having a car rental deal with any company, we have to check all the information.

Thomas Gregory

Thomas Gregory

Dec 20, 2018

Rating Rating Rating Rating Rating
Sixt

This was the best Payless car rental CVG experience I’ve ever had with all the companies. The staff was very nice and extremely courteous. I decided to make a reservation online via 14CARS.com and got an absolutely same car at their location, plus there were no long lines. I was in and out of in less than 10 minutes. Highly recommend!

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!