Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

AVIS διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Clearwater - Αεροδρόμιο [PIE]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις AVIS στο Clearwater - Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο PIE αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Κανονικό

Chevrolet Cruze

avis
A
5
4
4
Chevrolet Cruze

από

$66.80 ανά μέρα

Μεγάλο

Chevrolet Malibu

avis
A
5
4
4
Chevrolet Malibu

από

$75.80 ανά μέρα

Μίνι βαν

Ford Transit Passengervan

avis
A
12
4
6
Ford Transit Passengervan

από

$137.20 ανά μέρα

SUV

Chevrolet Tahoe

avis
A
7
5
3
Chevrolet Tahoe

από

$137.20 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Chrysler 300

avis
A
5
4
5
Chrysler 300

από

$172.75 ανά μέρα

Κανονικό

Chrysler 200

alamo
A
5
4
4
Chrysler 200

από

$34.22 ανά μέρα

Κανονικό

Volkswagen Jetta

budget
A
5
2
3
Volkswagen Jetta

από

$93.00 ανά μέρα

Οικονομικό

Mitsubishi Mirage

enterprise
A
5
4
2
Mitsubishi Mirage

από

$34.32 ανά μέρα

Μικρό

Nissan Versa

enterprise
A
5
4
3
Nissan Versa

από

$35.07 ανά μέρα

SUV

Toyota Rav4

enterprise
A
5
5
3
Toyota Rav4

από

$39.11 ανά μέρα

SUV

Lincoln Navigator

alamo
A
7
5
3
Lincoln Navigator

από

$216.00 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Cadillac XTS

enterprise
A
5
4
5
Cadillac XTS

από

$48.64 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Lincoln MKS

budget
A
5
4
5
Lincoln MKS

από

$115.00 ανά μέρα

Μίνι βαν

Ford F-150

enterprise
A
4
4
3
Ford F-150

από

$51.59 ανά μέρα

Μίνι βαν

Nissan Frontier

alamo
A
4
4
3
Nissan Frontier

από

$172.00 ανά μέρα

Εξωτικό

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

από

$78.62 ανά μέρα

Μεγάλο

Ford Fusion

alamo
A
5
4
4
Ford Fusion

από

$81.00 ανά μέρα

Μεγάλο

Toyota Camry

budget
A
5
4
4
Toyota Camry

από

$94.00 ανά μέρα

Καμπριολέ

Ford Mustang Convertible

alamo
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

από

$107.00 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη AVIS στο Clearwater - Αεροδρόμιο FL

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η AVIS στο Clearwater - Αεροδρόμιο [PIE].

AVIS Car Rental

Ονομα εταιρείας:

AVIS Car Rental

Διεύθυνση:

14700 Terminal Boulevard, Clearwater, 33762, FL, Florida

Τηλέφωνο:

(1) 727-530-1407

πολιτική καυσίμων

Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή

Παραλαβή τύπου

Αεροδρόμιο τερματικό σταθμό παραλαβής

Μπόνους

  • - Δωρεάν επιπλέον οδηγό
  • - Νέοι οδηγού
  • - χρέωση Αεροδρόμιο
  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα

AVIS τοποθεσίες δίπλα στο PIE αεροδρόμιο

Για να σχεδιάσετε καλύτερα το ταξίδι σας, παρακαλούμε πλοηγηθείτε στον παρακάτω χάρτη με όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Clearwater - Αεροδρόμιο. Όλα τα εικονίδια αντιστοιχούν σε τέσσερις τύπους θέσεων παραλαβής και επιστροφής: αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό, λιμάνι και κέντρο της πόλης.

Κοντινές περιοχές ενοικίασης αυτοκινήτων σε αεροδρόμια

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Clearwater - Αεροδρόμιο [PIE]

Εναλλακτικά με τη AVIS, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Clearwater - Αεροδρόμιο [PIE]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

ALAMO ehi

ALAMO 509 reviews

8.6 / 10

Enterprise

Enterprise 108 reviews

8.1 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 219 reviews

7.1 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 9 reviews

3.5 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Clearwater - Αεροδρόμιο [PIE], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη ENTERPRISE. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Clearwater - Αεροδρόμιο.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη ALAMO και BUDGET στο Clearwater - Αεροδρόμιο FL. Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Clearwater - Αεροδρόμιο [PIE], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη ENTERPRISE. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Clearwater - Αεροδρόμιο.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Clearwater - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη ENTERPRISE και ALAMO. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Clearwater - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη ENTERPRISE. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Clearwater - Αεροδρόμιο που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο AVIS Clearwater - Αεροδρόμιο FL Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η AVIS στο Clearwater - Αεροδρόμιο PIE παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Standard, Fullsize, Van, Suv, Luxury, Economy, Compact, Exotic, Convertible,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη AVIS Clearwater - Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε και Mitsubishi Mirage , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε και Nissan Versa . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο AVIS Clearwater - Αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε το Chevrolet Cruze, Chrysler 200, και Volkswagen Jetta .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων AVIS Μεγάλο στο Clearwater - Αεροδρόμιο περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Chevrolet Malibu, Ford Fusion, και Toyota Camry .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο AVIS Clearwater - Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Chevrolet Tahoe, Toyota Rav4, και Lincoln Navigator .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη AVIS Clearwater - Αεροδρόμιο αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Chrysler 300, Cadillac XTS, και Lincoln MKS .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη AVIS Clearwater - Αεροδρόμιο, τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι και Ford Mustang Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας AVIS Clearwater - Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η AVIS παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη AVIS στο Clearwater - Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Clearwater - Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη AVIS είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη AVIS στο Clearwater - Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το AVIS στο Clearwater - Αεροδρόμιο. Η AVIS διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη AVIS στο Clearwater - Αεροδρόμιο.

FAQ - AVIS ενοικίαση αυτοκινήτου στο Clearwater - Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη AVIS στο Clearwater - Αεροδρόμιο FL;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου AVIS.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη AVIS στο αεροδρόμιο PIE;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη AVIS στο Clearwater - Αεροδρόμιο είναι Chevrolet Cruze. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $66.80 ανά ημέρα.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης AVIS στο Clearwater - Αεροδρόμιο [PIE];

Το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης στο Clearwater - Αεροδρόμιο από τη AVIS σήμερα είναι CHEVROLET CRUZE. Η χαμηλότερη τιμή για αυτό το όχημα είναι $66.80 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Clearwater - Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο PIE ποικίλουν από $2.39 έως $2.69.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου AVIS με χρεωστική κάρτα στο Clearwater - Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η AVIS δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Clearwater - Αεροδρόμιο [PIE];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων AVIS.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Clearwater - Αεροδρόμιο FL;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη AVIS πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

Κριτικές για τη AVIS ενοικίαση αυτοκινήτων στο Clearwater - Αεροδρόμιο [PIE]

Εάν δεν είστε σίγουροι για την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτου ή πραγματοποιείτε κράτηση τελευταίας στιγμής, φροντίστε να ελέγξετε τις κριτικές των προηγούμενων πελατών μας σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου από τη AVIS στο Clearwater - Αεροδρόμιο.

Donald Jackman

Donald Jackman

Nov 10, 2018

Rating Rating Rating Rating Rating
Sixt

Great customer service at the Avis PIE airport! I have been renting there for more than 3 years, mostly for my business trips and must say that their service is amazing. Every time I rented there, their car rental staff did everything possible in order to make my experience unbelievable. Yet, it’s a wise idea to reserve a car in advance. As for me, I prefer using 14CARS.com service, as I’ve never had issues with my online reservations. So, without any hesitation, I recommend them!

Robin Anderson

Robin Anderson

Dec 22, 2018

Rating Rating Rating Rating
Sixt

When I got to the Avis car rental Clearwater airport location, I saw their reps were working with a high level of speed. And that is the main reason why there were no long lines. Avis staff offered me an upgrade at the same price. Wonderful service!

Jeremy Harrison

Jeremy Harrison

Nov 19, 2018

Rating Rating Rating Rating Rating
Sixt

I liked my last car rental experience with Avis at PIE airport. All the employees were friendly and so funny. On 14CARS.com I reserved Toyota Sequoia and was looking forward to picking it up. In fact, the car appeared to be exactly what I wanted. The drop-off was very easy, just needed to wait several minutes.

Dorothy Huston

Dorothy Huston

Dec 01, 2018

Rating Rating Rating Rating Rating
Sixt

Recently, I’ve rented a car at the Avis car rental Clearwater airport location and yes, I was absolutely happy with the experience I got. Everything - the prices, service, and their car appeared to be of the highest standards. Furthermore, I was always asked if there was anything that I didn’t like. Would certainly recommend them!

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!