Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

Τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ντιτρόιτ

Συγκρίνετε τις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου για διάφορες κατηγορίες από τους πιο αξιόπιστους παρόχους στη Ντιτρόιτ. Η πιο φθηνή προσφορά ενοικίασης αυτοκινήτου για κάθε διαθέσιμη κατηγορία στη Ντιτρόιτ επισημαίνεται με κόκκινο.

Οικονομικό

Οικονομικό

Μικρό

Μικρό

Κανονικό

Κανονικό

Μεγάλο

Μεγάλο

Μίνι βαν

Μίνι βαν

SUV

SUV

Alamo από$62.86 από$67.86 από$69.29 από$76.43 από$88.57 από$115.00 από$77.41
AVIS Car Rental από$68.57 από$70.57 από$70.25 από$80.28 από$88.71
Thrifty Car Rental από$37.34 από$143.59 από$42.23 από$44.40 από$63.04 από$163.41 από$60.21
Budget Car Rental από$62.71 από$253.27 από$171.62 από$176.25

Οι καλύτερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Ντιτρόιτ

Car rental agencies in Ντιτρόιτ can differ significantly not only in variety of rental vehicles and their car rental conditions, but also in average rating scores provided by our previous customers.

Enterprise

Enterprise 126 reviews

8 / 10

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων για ενοικίαση στη Ντιτρόιτ. Οι κατηγορίες ενοικιάσεων αυτοκινήτου που μπορείτε να ενοικιάσετε στη Ντιτρόιτ ποικίλουν από Οικονομικό, Κανονικό, Μεγάλο, Μίνι βαν, SUV προς την Επιβατικό 7 θέσεων. Η μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων στη Ντιτρόιτ παρέχεται από τη Thrifty.

Στη Ντιτρόιτ, μπορείτε να βρείτε τον καλύτερο προμηθευτή για όλα τα ταξίδια σας. Οι HERTZ, ENTERPRISE προσφέρουν βραχυπρόθεσμες, ωριαίες, ημερήσιες, μακροπρόθεσμες, εβδομαδιαίες, μηνιαίες ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ενώ μπορείτε να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο και να μην το επιστρέψετε στο ίδιο κατάστημα. Θα βρείτε επίσης ενοικιάσεις αυτοκινήτου για οδηγούς κάτω των 21 και 25 ετών.

Τοποθεσίες ενοικιάσεων αυτοκινήτου κοντά στο Ντιτρόιτ MI

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης αυτοκινήτου στη Ντιτρόιτ, θα πρέπει να ελέγξετε τις ενοικιάσεις αυτοκινήτου που δεν είναι απαραίτητο να επιστρέψετε το αυτοκίνητο στο ίδιο σημείο από όπου το πήρατε. Επίσης, ρίξτε μια ματιά σε προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου σε άλλα κοντινά σημεία σας: αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμοούς, λιμάνια και στο κέντρο της πόλης.

Επισκόπηση του στόλου των αυτοκινήτων προς ενοικίαση της Ντιτρόιτ MI

Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού προμηθευτών αυτοκινήτων προς ενοικίαση στη Ντιτρόιτ, ο στόλος των αυτοκινήτων αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών οχημάτων. Παρακαλείσθε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω πίνακα για να κατανοήσετε καλύτερα ποιο όχημα σας ταιριάζει ανάλογα με τις συγκεκριμένες σας απαιτήσεις.

Κατηγορίες Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων Καλύτερο για Πιθανά μοντέλα Eνοικίασης Aυτοκινήτων
Μίνι Σχετικά μικρά ταξίδια χωρίς πολλές αποσκευές Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, ή παρόμοια
Οικονομικό Ταξιδιώτες που δεν θέλουν να νοικιάσουν ακριβά αυτοκίνητα Chevrolet Spark, Ford Fiesta أو ما شابه, ή παρόμοια
Μικρό Ανθρώπους που αναζητούν οχήματα με μικρότερη κατανάλωση Kia Rio, Ford Focus أو ما شابه, ή παρόμοια
Μεσαίο Αυτούς που θέλουν έναν εξαιρετικό συνδυασμό τιμής και άνεσης στην ενοικίαση αυτοκινήτου Nissan Sentra, ή παρόμοια
Κανονικό Άνετο ταξίδι με μέχρι 5 επιβάτες σε προσιτή τιμη Nissan Sentra, BMW 3 Series, ή παρόμοια
Μεγάλο αυτούς που αναζητούν μεγάλα, δυνατά αυτοκίνητα με πολύ χώρο Chevrolet Malibu, Infiniti Q50, ή παρόμοια
Επιβατικό 7 θέσεων ομάδες ανθρώπων που χρειάζονται περισσότερο χώρο σε σχέση με τα συνηθισμένα 5 θέσια αυτοκίνητα Dodge Caravan, Toyota Sienna, ή παρόμοια
Μίνι βαν / 9-12 θέσεις Οικογενειακά ταξίδια ή εκδρομές με πολλούς επιβάτες και φορτίο Toyota Sienna, Dodge Grand Caravan أو ما شابه, ή παρόμοια
Με έξτρα Επιχειρηματικά ταξίδια και σημαντικές περιστάσεις Buick Lacrosse, Lincoln MKS, ή παρόμοια
SUV Ταξιδιώτες στους οποίους αρέσει να νιώθουν καλά εντός και εκτός δρόμου Buick Encore, Audi Q3, ή παρόμοια
Ελίτ πολυτελείας / Εξωτικό Ανθρώπους που αναζητούν μια κορυφαία οδηγική εμπειρία παρά την ακριβή τιμή Chevrolet Impala, Cadillac XTS أو ما شابه, ή παρόμοια
Καμπριολέ Ταξίδια σε ζεστό ηλιόλουστο καιρό και μια αίσθηση ελευθερίας Ford Mustang Convertible, ή παρόμοια

Συχνές ερωτήσεις - Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ

Πώς να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στην Ντιτρόιτ MI;

Εισάγετε την απαραίτητη τοποθεσία ενοικίασης και επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την επιθυμητή ημερομηνία και ώρα ενοικίασης. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα, θα είστε σε θέση να τα φιλτράρετε ανάλογα με τα κριτήρια της επιλογής σας.

Πόσο κοστίζει η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου στη Ντιτρόιτ;

Οι τιμές για την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου στη Ντιτρόιτ κυμαίνονται από $37.34 ανά ημέρα μέχρι $275.28 ανά ημέρα, ανάλογα με το επιθυμητό μοντέλο, την τοποθεσία ενοικίασης και τις επιλογές ενοικίασης.

Ποια τοποθεσία έχει τη φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου στη Ντιτρόιτ;

Η φθηνότερη προσφορά για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Ντιτρόιτ μπορεί να βρεθεί στην Detroit. Οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου ξεκινούν από $37.34 σε αυτή την τοποθεσία.

Ποιες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτου λειτουργούν στη Ντιτρόιτ;

Στη Ντιτρόιτ, μπορείτε να κάνετε κράτηση από γνωστούς παρόχους όπως οι Οικονομικό, Κανονικό, Μεγάλο, Μίνι βαν, SUV, και Επιβατικό 7 θέσεων.

Ποιο είναι το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτου με τις καλύτερες κριτικές στη Ντιτρόιτ;

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου με τις καλύτερες κριτικές αυτή τη στιγμή στη Ντιτρόιτ είναι η Enterprise με μέση βαθμολογία 8/10. Το φθηνότερο αυτοκίνητο από την Enterprise στη Ντιτρόιτ είναι το BMW 3 Series. Η τρέχουσα τιμή του είναι $283.68 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης στη Ντιτρόιτ;

Οι τιμές της βενζίνης στη Ντιτρόιτ κυμαίνονται από $2.49 μέχρι $2.98.

Μπορώ να πληρώσω το ενοικιαζόμενό μου αυτοκίνητο με χρεωστική κάρτα στη Ντιτρόιτ;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε την online κράτησή σας. Παρόλα αυτά, όταν πάτε να το πάρετε θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα η οποία να έχει εκδοθεί στο δικό σας όνομα, για να καλύψετε την πληρωμή της ενοικίασης του αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από μένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενό μου αυτοκίνητο;

Αυτό θα είναι δυνατόν αν επιλέξετε την επιλογή του επιπλέον οδηγού κατά τη διάρκεια της online κράτησής σας. Τις περισσότερες φορές υπάρχει χρέωση για αυτή την επιλογή και πρέπει να την πληρώσετε στο γραφείο της ενοικίασης του αυτοκινήτου.

Μπορώ να κάνω κράτηση σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης κατά τη διάρκεια της κράτησής μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων έχουν το σημάδι “Εγγυημένο Μοντέλο Ενοικίασης” στις σελίδες με τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Πρέπει να αγοράσω μια επιπρόσθετη ασφάλιση για το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στη Ντιτρόιτ MI;

Επομένως, αν πρόκειται να αγοράσετε μια πλήρη ασφάλιση, σας προτείνουμε να αγοράσετε ασφάλεια για να ασφαλίσετε την πληρωμή σας. Θα πρέπει να δώσετε στον πάροχό σας μια πιστωτική κάρτα με αρκετά χρήματα, έτσι ώστε να καλύψετε την πληρωμή του αυτοκινήτου. Αλλά αν γίνουν οποιεσδήποτε αναλήψεις η εταιρεία ασφάλισης θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στην ιστοσελίδα μας.