Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

SIXT διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) [MSP]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις SIXT στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp). Δείτε αυτές τις προσφορές στο MSP αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

SUV

Mini Countryman

sixt
A
5
5
2
Mini Countryman

από

$37.86 ανά μέρα

SUV

Cadillac Escalade

sixt
A
7
5
3
Cadillac Escalade

από

$143.90 ανά μέρα

Μίνι βαν

Chevrolet Silverado

sixt
A
2
4
4
Chevrolet Silverado

από

$110.17 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Mercedes CLA

sixt
A
5
4
3
Mercedes CLA

από

$110.30 ανά μέρα

Μεγάλο

Mercedes C Class

sixt
A
5
4
4
Mercedes C Class

από

$115.19 ανά μέρα

Μικρό

Mercedes GLA

sixt
A
5
5
3
Mercedes GLA

από

$120.63 ανά μέρα

Οικονομικό

Chevrolet Spark

thrifty
A
5
4
2
Chevrolet Spark

από

$28.47 ανά μέρα

Οικονομικό

Hyundai Accent

payless
A
5
4
2
Hyundai Accent

από

$119.28 ανά μέρα

Μικρό

Nissan Versa

thrifty
A
5
4
3
Nissan Versa

από

$30.52 ανά μέρα

Μικρό

Dodge Neon

payless
A
5
4
3
Dodge Neon

από

$119.42 ανά μέρα

Κανονικό

Nissan Sentra

thrifty
A
5
4
4
Nissan Sentra

από

$34.77 ανά μέρα

Κανονικό

BMW 3 Series

enterprise
A
5
4
4
BMW 3 Series

από

$134.78 ανά μέρα

Μεγάλο

Ford Taurus

thrifty
A
5
4
4
Ford Taurus

από

$45.86 ανά μέρα

Μεγάλο

Infiniti Q50

alamo
A
5
4
4
Infiniti Q50

από

$134.09 ανά μέρα

SUV

Buick Encore

thrifty
A
5
5
2
Buick Encore

από

$48.52 ανά μέρα

SUV

BMW X3

enterprise
A
5
5
4
BMW X3

από

$242.14 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Chrysler 300

hertz
A
5
4
5
Chrysler 300

από

$75.35 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Range Rover Velar

enterprise
A
5
5
3
Range Rover Velar

από

$217.09 ανά μέρα

Μίνι βαν

Dodge Grand Caravan

alamo
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

από

$85.71 ανά μέρα

Μίνι βαν

Chevrolet Express

enterprise
A
15
4
6
Chevrolet Express

από

$366.03 ανά μέρα

Καμπριολέ

Ford Mustang Convertible

alamo
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

από

$120.00 ανά μέρα

Εξωτικό

Ford Flex

national
A
6
5
4
Ford Flex

από

$209.03 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη SIXT στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) MN

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η SIXT στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) [MSP].

SIXT Rent A Car

Ονομα εταιρείας:

SIXT Rent A Car

Διεύθυνση:

4300 Glumack Dr, Saint Paul, 55111-3002, MI

Τηλέφωνο:

+1-8887498227

πολιτική καυσίμων

Σήκωσε και να επιστρέψει την πλήρη

Παραλαβή τύπου

Αεροδρόμιο τερματικό σταθμό παραλαβής

Μπόνους

  • - Νέοι οδηγού
  • - χρέωση Αεροδρόμιο
  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) [MSP]

Εναλλακτικά με τη SIXT, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) [MSP]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

BUDGET ABG

BUDGET 6 reviews

8.8 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 99 reviews

8.4 / 10

Enterprise

Enterprise 368 reviews

8.3 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 7 reviews

7.7 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 621 reviews

7.4 / 10

Hertz Corporate

Hertz 431 reviews

7.2 / 10

AVIS ABG

AVIS 262 reviews

7.1 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 8 reviews

6.8 / 10

Payless Car Rental USA

Payless 129 reviews

6.6 / 10

ACE

ACE 88 reviews

5.1 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) [MSP], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη THRIFTY και PAYLESS. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp).

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη THRIFTY και ENTERPRISE στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) MN. Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) [MSP], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη THRIFTY. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp).

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp), θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη ALAMO και ENTERPRISE. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp), θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη HERTZ. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο SIXT Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) MN Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η SIXT στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) MSP παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Suv, Van, Luxury, Fullsize, Compact, Economy, Standard, Convertible, Exotic,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη SIXT Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp), να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Chevrolet Spark, και Hyundai Accent , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Mercedes GLA, Nissan Versa, και Dodge Neon . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο SIXT Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp), μπορείτε να παραλάβετε το Nissan Sentra, και BMW 3 Series .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων SIXT Μεγάλο στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Mercedes C Class, Ford Taurus, και Infiniti Q50 .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο SIXT Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp), θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Mini Countryman, Cadillac Escalade, Buick Encore, και BMW X3 .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη SIXT Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Mercedes CLA, Chrysler 300, και Range Rover Velar .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη SIXT Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp), τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι και Ford Mustang Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας SIXT Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η SIXT παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη SIXT στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp), τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη SIXT είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη SIXT στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το SIXT στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp). Η SIXT διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη SIXT στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp).

FAQ - SIXT ενοικίαση αυτοκινήτου στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp)

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη SIXT στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) MN;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου SIXT.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη SIXT στο αεροδρόμιο MSP;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη SIXT στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) είναι Mini Countryman. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $37.86 ανά ημέρα.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης SIXT στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) [MSP];

Το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) από τη SIXT σήμερα είναι MERCEDES C CLASS. Η χαμηλότερη τιμή για αυτό το όχημα είναι $115.19 ανά ημέρα.

Ποια είναι η πιο συχνά ταξινομημένη κατηγορία αυτοκινήτων από το SIXT στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) [MSP];

Η πιο συχνά νοικιασμένη κατηγορία αυτοκινήτων από τη SIXT στο αεροδρόμιο MSP είναι . Το φθηνότερο όχημα από τη SIXT είναι . Η τιμή του ξεκινάει από $120.63 ανά ημέρα.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου SIXT με χρεωστική κάρτα στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp);

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η SIXT δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) [MSP];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων SIXT.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Μινεάπολη - Αεροδρόμιο (msp) MN;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη SIXT πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!