Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем BUDGET налични на Skukuza - Airport [SZK]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на BUDGET на Skukuza - Airport. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Volkswagen Polo TSI

budget
M
5
5
2
Volkswagen Polo TSI

от

$34.17 на ден

Мини

Renault Kwid

avis
M
4
5
1
Renault Kwid

от

$25.76 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo Vivo

avis
M
5
5
2
Volkswagen Polo Vivo

от

$30.61 на ден

Стандартен

Toyota Corolla Quest

avis
M
5
4
4
Toyota Corolla Quest

от

$32.92 на ден

Миниван

Toyota Avanza

avis
M
5
5
2
Toyota Avanza

от

$46.25 на ден

Екзотичен

BMW X3

avis
A
7
5
6
BMW X3

от

$59.13 на ден

SUV

Ford Ecosport

avis
A
4
5
2
Ford Ecosport

от

$60.29 на ден

SUV

Toyota Fortuner

avis
A
5
5
5
Toyota Fortuner

от

$70.72 на ден

Луксозен

Mercedes C Class

avis
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$65.01 на ден

Информация за BUDGET на Skukuza - Airport

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на BUDGET за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които BUDGET предоставя на Skukuza - Airport [SZK].

Budget Car Rental

Име на фирмата:

Budget Car Rental

Адрес:

Skukuza Airport, Kruger Nat Park, 1350

Телефон:

27 13 735 5343

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Адрес: Виж адрес

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Неограничен пробег

Обекти на BUDGET близо до летище SZK

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Skukuza - Airport. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Skukuza - Airport [SZK]

Като алтернатива на BUDGET има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Skukuza - Airport [SZK]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Avis Europe Franchise

Avis 60 reviews

7.8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Skukuza - Airport [SZK], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от AVIS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Skukuza - Airport.

Голям брой средни коли се предоставя от AVIS на Skukuza - Airport. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за AVIS кола под наем на Skukuza - Airport [SZK], разгледайте SUV-тата от BUDGET5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Skukuza - Airport.

Ако търсите голяма кола на Skukuza - Airport, трябва да обмислите сделките от AVIS. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Skukuza - Airport, трябва да разгледате офертите от AVIS. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и на Skukuza - Airport, за да задоволят всяка прищявка.

BUDGET Skukuza - Airport Преглед на парк коли под наем

BUDGET на Skukuza - Airport SZK предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Standard , Van , Exotic , Suv , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за BUDGET Skukuza - Airport, подгответе се да вземете Volkswagen Polo TSI, и Volkswagen Polo Vivo или да вземете подобрение на клас коли.

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от BUDGET Skukuza - Airport, можете да вземете и Toyota Corolla Quest .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от BUDGET Skukuza - Airport, ще получите една от следните коли: Ford Ecosport, и Toyota Fortuner .

Премиум клас коли под наем, осигурен от BUDGET Skukuza - Airport се състои от следните модели коли: и Mercedes C Class .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от BUDGET Skukuza - Airport според Вашата цел

BUDGET осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от BUDGET на Skukuza - Airport за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Skukuza - Airport, най-подходящите автомобили от BUDGET са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от BUDGET на Skukuza - Airport за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от BUDGET на Skukuza - Airport.
  • За млади шофьори BUDGET също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от BUDGET на Skukuza - Airport.

Често задавани въпроси - BUDGET рент а кар на Skukuza - Airport

Как да наема кола от BUDGET на Skukuza - Airport?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от BUDGET на летище SZK?

Най-евтината кола от BUDGET на Skukuza - Airport е Volkswagen Polo TSI. Съответната настояща цена е $34.17 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от BUDGET на Skukuza - Airport [SZK]?

Най-често резервираният клас коли от BUDGET на летище SZK е Икономичен. Най-евтиният Икономичен автомобил от BUDGET е VOLKSWAGEN POLO TSI. Цената му започва от $34.17 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при BUDGET с дебитна карта на Skukuza - Airport?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

BUDGET осигурява ли опция за детска седалка за кола на Skukuza - Airport [SZK]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Skukuza - Airport?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на BUDGET кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!