Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

Huurautotarieven in Hamilton

Vergelijk de prijzen van de verschillende autoverhuur klasse aanbiedingen van de meest betrouwbare aanbieders in Hamilton. Het goedkoopste autoverhuur aanbod van elke autoverhuur klasse die beschikbaar is in Hamilton is in het rood aangegeven.

Economy

Economy

Compact

Compact

Standaard

Standaard

Grote middenklasse

Grote middenklasse

Luxe

Luxe

SUV

SUV

AVIS Car Rental from$122.72
Budget Car Rental from$102.21 from$102.21 from$143.38 from$146.46
National from$107.15 from$108.79 from$102.01 from$138.39 from$98.82
Enterprise from$95.56 from$101.15 from$98.81

Beste autoverhuurders in Hamilton

Autoverhuurbedrijven in Hamilton kunnen aanzienlijk verschillen, niet alleen in het soort huurauto's en huurvoorwaarden, maar ook in de gemiddelde beoordelingsscores van onze klanten.

Enterprise

Enterprise 180 reviews

8.8 / 10

AVIS ABG

AVIS 110 reviews

7.6 / 10

HERTZ

HERTZ 27 reviews

7.6 / 10

Discount Car and Truck Rentals - Rest of Canada

Discount 18 reviews

4.7 / 10

Er is een grote verscheidenheid aan huurauto's in Hamilton. Autoverhuur klassen die kunnen worden gehuurd in Hamilton variëren van ECONOMY, STANDAARD, GROTE MIDDENKLASSE, LUXE, MINIBUS, SUV, EXOTISCH tot SPECIAAL, 7-ZITTER. De grootste collectie auto's in Hamilton komt van BUDGET.

Hamilton Overzicht Huurautovloot

Door een groot aantal autoverhuurbedrijven in Hamilton, is het wagenpark heel erg gevarieerd en zijn er veel verschillende soorten voertuigen die u kunt huren. Gebruik de onderstaande tabel om een beter inzicht te krijgen in welk voertuig het beste bij u past op basis van uw specifieke wensen.

Autoklasse Geschikt voor Mogelijke automodellen
Mini Relatief korte ritten zonder grote hoeveelheden bagage Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, of gelijkwaardig
Economy Reizigers die de voorkeur geven aan een goedkopere huurauto Toyota Yaris, of gelijkwaardig
Compact Mensen die op zoek zijn naar kleinere, zuinigere voertuigen Chevrolet Sonic, of gelijkwaardig
Middenklasse Voor mensen die behoefte hebben aan een geweldige combinatie van prijs en comfort Nissan Sentra, of gelijkwaardig
Standaard Comfortabel reizen met een groep van maximaal 5 personen tegen een betaalbaar tarief Volkswagen Jetta, Chevrolet Cruze, of gelijkwaardig
Grote middenklasse Voor wie op zoek is naar een grote, krachtige auto met veel bagageruimte Chevrolet Impala, of gelijkwaardig
7-zitter Groepen mensen die meer ruimte nodig hebben dan de standaard 5-zitters Dodge Caravan, Toyota Sienna, of gelijkwaardig
Minibus / 9-12 seater Familiereizen of reizen met veel passagiers en bagage Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, of gelijkwaardig
Premium Zakelijk reizen en autohuur voor belangrijke gelegenheden Buick Lacrosse, Lincoln MKS, of gelijkwaardig
SUV Voor dat 'king of the road' gevoel, zowel op de weg als offroad Ford Edge, BMW X3, of gelijkwaardig
Luxe / Exotisch Voor mensen die op zoek zijn naar de beste rijervaring ondanks het prijskaartje Nissan Maxima, of gelijkwaardig
Cabrio Voor reizen bij warm en zonnig weer en een gevoel van vrijheid Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, of gelijkwaardig

FAQ – Autohuur in Hamilton

Hoe een auto te huren op Hamilton?

Voer in het zoekformulier de benodigde afhaal- en inleverlocatie in en selecteer de gewenste datum en huurperiode. Nadat u de zoekresultaten heeft ontvangen, kunt u deze filteren op basis van de door u gewenste criteria.

Hoeveel kost het om een auto te huren in Hamilton?

De prijzen voor het huren van een auto in Hamilton variëren van $95.56 per dag tot $146.46 per dag op basis van het gekozen model en de gekozen opties.

Welke locatie heeft de goedkoopste autohuur in Hamilton ?

De goedkoopste autohuur in Hamilton is te vinden in Hamilton. De prijzen van de huurauto's beginnen vanaf $95.56 op deze locatie.

Wat is de meest populaire huurauto in Hamilton?

Het meest geboekte voertuig door onze klanten in Hamilton is Chevrolet Sonic. De prijs begint vanaf $102.21 in Hamilton.

Wat is de meest aangevraagde autoverhuurklasse in Hamilton?

ECONOMY is de autoverhuur klasse die het vaakst wordt gekozen door onze klanten in Hamilton. Het goedkoopste ECONOMY voertuig in Hamilton is Toyota Yaris. De prijs begint bij $102.21 per dag.

Welke autoverhuurbedrijven zijn actief in Hamilton?

In Hamilton kunt u een auto boeken bij bekende aanbieders als ECONOMY, STANDAARD, GROTE MIDDENKLASSE, LUXE, MINIBUS, SUV, EXOTISCH, SPECIAAL, en 7-ZITTER.

Wat is het hoogst gewaardeerde autoverhuurbedrijf in Hamilton?

Het autoverhuurbedrijf dat momenteel de hoogste gebruikerswaardering in Hamilton heeft, is Enterprise met een gemiddelde score van 8.8/10.

Wat is de benzineprijs in Hamilton?

De benzineprijzen in Hamilton variëren van $3.31 tot $3.89.

Kan ik mijn huur-auto-reservering met een pinpas betalen in Hamilton?

Ja, u kunt met een pinpas betalen voor de online reservering. Maar bij het ophalen van uw auto hebt u een creditcard nodig die op naam van de hoofdbestuurder is uitgegeven om de borg voor de autohuur te dekken.

Kan iemand anders dan ik met mijn huurauto rijden?

Dit is mogelijk als u tijdens uw online-reservering de optie extra bestuurder selecteert. Meestal is dit een betaalde optie die bij de autoverhuurbalie in rekening wordt gebracht.

Kan ik tijdens mijn reservering een specifiek automodel reserveren?

Ja, aanbiedingen met specifieke automodellen zijn op de zoekresultatenpagina gemarkeerd met een "Gegarandeerd Automodel".

Moet ik een extra verzekering afsluiten voor mijn autohuur in Hamilton?

Als u niet van plan bent om een volledige dekkingsverzekering af te sluiten, is het dus raadzaam om een verzekering af te sluiten om uw aanbetaling veilig te stellen. U moet uw leverancier een creditcard kunnen overleggen met voldoende saldo voor de borg van de auto. Als er dan sprake is van een annulering zal de verzekeringsmaatschappij de kosten voor haar rekening nemen. U kunt dit type verzekering tijdens het online boeken van een huurauto op onze website bijboeken.