Billiga priser från över 900 biluthyrningleverantörer

7-SEATER hyrbilar som finns tillgängliga på Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1 [KUL]

Kolla in våra fantastiska 7-SEATER Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1 biluthyrningserbjudanden och välj det lämpligaste erbjudandet för dig. Ta reda på hyrbilsmodeller, deras priser och leverantörer av 7-SEATER hyrbilar som finns på KUL flygplats.

Minibuss med 7 säten

Proton Exora

GALAXY ASIA CAR RENTAL
A
7
5
1
Proton Exora

från

$58.16 per dag

Minibuss

Hyundai Starex

GALAXY ASIA CAR RENTAL
A
12
5
4
Hyundai Starex

från

$133.63 per dag

Minibuss

Toyota Hilux Double

KASINA
M
5
4
0
Toyota Hilux Double

från

$81.91 per dag

Ekonomi

Proton Saga

GO SO CARS
A
5
3
2
Proton Saga

från

$31.36 per dag

Mini

Perodua Myvi

GO SO CARS
A
4
5
2
Perodua Myvi

från

$34.45 per dag

Mini

Honda Jazz

SIXT
A
4
3
2
Honda Jazz

från

$67.97 per dag

Kompakt

Proton Persona

HAWK
A
5
5
3
Proton Persona

från

$35.84 per dag

Standard

Toyota Vios

HAWK
A
5
4
4
Toyota Vios

från

$40.72 per dag

Standard

Proton Perdana

GO SO CARS
A
5
4
4
Proton Perdana

från

$165.01 per dag

Liten stadsjeep

Hyundai Tucson

GALAXY ASIA CAR RENTAL
A
5
5
4
Hyundai Tucson

från

$77.19 per dag

Information om 7-SEATER bilmodeller på Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1

Namnet på denna biluthyrningsklass talar för sig själv, eftersom det innebär att dessa bilar har 7 sittplatser, till skillnad från de mindre 5-sitsiga bilarna. Dessa två extrasittplatser gör det inte bara möjligt att resa i en större grupp utan ger också extra utrymme för bagage och personliga ägodelar. Därför väljs 7-sitsiga bilar oftast för familjesemestrar eller resor med stora grupper.

Ibland är det bättre att hyra en enda bil med mycket utrymme än att hyra två separata fordon för att få plats med en stor grupp människor. Om utrymmet är en av dina viktigaste prioriteringar när du väljer en hyrbil, är överdimensionerade hyrbilar ett utmärkt beslut för dig.

7-SEATER KUL Flygplatsuthyrning

7-SEATER biluthyrningsklasser på Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1 erbjuder följande biluthyrningsmodeller: Proton Exora, eller liknande 7-SEATER hyrbilar.

7-SEATER biluthyrningsställen nära Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1

Glöm inte att kolla in biluthyrningserbjudanden på plats och utanför flygplatser närmast Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1 . Priserna och tillgången på bilar är vanligtvis olika. Se till att du gör det bästa valet.

Hyrbilar vid flygplatser i närheten av Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1 [KUL] Uthyrningsplatser i städer nära Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1

Närliggande biluthyrningsplatser på flygplatser

Närliggande downtown biluthyrning platser

De bästa leverantörerna för att hyra bil 7-SEATER på Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1

För att göra det bästa valet av 7-SEATER biluthyrning på Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1 [KUL] , var uppmärksam både på biluthyrningsmodellen och dess pris utan också på den biluthyrningsleverantör som erbjuder detta erbjudande.

Biluthyrningsföretag som erbjuder 7-SEATER fordon på Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1 har olika villkor för biluthyrning och betygsätter genomsnittliga poäng från våra tidigare kunder.

Det största utbudet av 7-SEATER hyrbilar på Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1 tillhandahålls av KASINA RENT A CAR.

Kasina Rent a Car

Kasina 12 reviews

8.9 / 10

Paradise Car Rental

Paradise 14 reviews

8.3 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 7 reviews

6.1 / 10

Hawk Rent A Car

Hawk 50 reviews

6 / 10

FAQ - 7-SEATER hyra bil på Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1

Hur man bokar 7-SEATER biluthyrning på Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1 ?

Börja skriva in den nödvändiga upphämtningsplatsen och returadressen i sökformuläret och välj den lämpligaste från rullgardinslistan. Välj önskat datum och tid för uthyrningen. På sidan med sökresultat kan du filtrera och sortera alla biluthyrningserbjudanden utifrån din önskade hyrbilsklass.

Vad är den billigaste 7-SEATER hyrbilen på KUL flygplats?

Den billigaste 7-SEATER bilen på Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1 är Proton Exora från GALAXY ASIA CAR RENTAL. Det aktuella priset är $58.16 per dag.

Hur mycket kommer jag att spendera på bränsle för 7-SEATER bil på Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1?

Bensinpriserna nära KUL flygplats varierar från $1.63 till $2.24.

Du kommer alltså att spendera cirka $3.8 för att köra bil i 100 kilometer. En körning på 100 amerikanska mil i kostar cirka $6.1.

Vad behöver jag ha med mig när jag hämtar ut 7-SEATER hyrbilen på Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1?

I allmänhet räcker det med att presentera:

  • Ett fullständigt körkort. Brittiska körkortsinnehavare måste också tillhandahålla fotokortet. Om ditt körkort inte är skrivet i det romerska alfabetet (det vill säga på arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska) måste du ta med dig ett internationellt körkort tillsammans med ditt nationella körkort.
  • Ett giltigt foto-ID (pass eller nationellt ID).
  • Ett giltigt kreditkort i huvudförarens namn. Den behövs för att förhandsauktorisera en biluthyrningsdeposition vid uthyrningsdisken.

Hur gammal måste jag vara för att hyra 7-SEATER på Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1?

Du måste vanligtvis vara mellan 25 och 70 år gammal för att hyra en bilgrupp på flygplatsens flygplats. Åldersgränserna för biluthyrningsföretag i Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1 varierar dramatiskt.

Om du inte omfattas av dessa åldersgränser kan du alltid hitta biluthyrare som tillåter dig att hyra ett fordon på villkor att du betalar en tilläggsavgift för unga förare eller äldre förare. Om inte kan du köpa en tilläggsförsäkring.

Är det möjligt att hyra 7-SEATER bil för en enkel resa?

Ja, vissa leverantörer tillhandahåller 7-SEATER hyrbilar på Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1. Var uppmärksam när du väljer leverantör. Om du letar efter envägsuthyrningar ska du vara beredd på att vissa restriktioner och tilläggsavgifter kan gälla. Glöm inte att kontakta företaget för att försäkra dig om att det finns tillgång till och att det kostar att hyra enkelbiljetter.

14CARS.com biluthyrningsapp för iOS och Android

Hitta en hyrbil nära mig, jämför priser och erbjudanden och hyr en bil som du kommer att älska. Det är snabbt och enkelt!