Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

VAN leiebiler tilgjengelig i Hua Hin - Lufthavn [HHQ]

Se over våre store VAN Hua Hin - Lufthavn leiebiltilbud og velg det mest egnede tilbudet. Finn ut våre leiemodeller, deres priser, og leverandører av VAN leiebiler som er tilgjengelige i HHQ Flyplass.

Minibil

Toyota Yaris

BUDGET
A
4
3
2
Toyota Yaris

fra

$184.36 per dag

Kompaktbil

Toyota Vios

BUDGET
A
5
3
3
Toyota Vios

fra

$192.15 per dag

Standardbil

Toyota Altis

BUDGET
A
5
3
4
Toyota Altis

fra

$333.27 per dag

SUV

Toyota Fortuner

BUDGET
A
5
5
5
Toyota Fortuner

fra

$559.66 per dag

Informasjon om VAN bilutleie klasse i Hua Hin - Lufthavn

Vans er store 10-12 passasjerbiler som også er kjent som folkebærere. Disse romslige bilene er vanligvis valgt for overføring av store familier eller andre store grupper av mennesker. Vans er også veldig bra for å frakte ulike typer last i tilfelle det skulle være nødvendig. En leiebil kan for eksempel være en god løsning når du flytter hvis det ikke er noen annen transportmulighet.

Disse bilene bør være en prioritet for dem som krever overdrevne mengder plass som ellers ikke kan oppnås med biler fra andre utleie klasser.

VAN HHQ Flyplass Leiebil

VAN Bilutleie klasse i Hua Hin - Lufthavn Airport presenteres av følgende Bilutleie modeller: eller lignende VAN leiebiler.

VAN leiebil steder i nærheten av Hua Hin - Lufthavn flyplass

Ikke glem å sjekke bilutleie avtaler i on-site og off-Airport leiebil lokasjoner nærmest Hua Hin - Lufthavn. Prisene og tilgjengelighet av biler er vanligvis forskjellige. Sørg for at du gjør det beste valget.

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

De beste leverandørene av VAN Hua Hin - Lufthavn Bilutleie

For å gjøre det beste valget av VAN leiebilavtale i Hua Hin - Lufthavn flyplass [HHQ], ta hensyn ikke bare til leiebil modell og dens pris, men også til bilutleieleverandør som tilbyr denne avtalen. Bilutleie byråer som tilbyr VAN biler i Hua Hin - Lufthavn har ulike leiebil betingelser og vurdering gjennomsnittlig score fra våre tidligere kunder.

Den største variasjonen av VAN leiebilavtaler i Hua Hin - Lufthavn er levert av HERTZ DIRECT.

Hertz Direct

Hertz 22 reviews

8.7 / 10

Budget Direct

Budget 6 reviews

6.6 / 10

FAQ - VAN lei en bil på Hua Hin - Lufthavn

Hvordan bestille VAN leiebil i Hua Hin - Lufthavn?

Begynn å skrive inn nødvendig hentested og avsenderadresse i søkeskjemaet og velg den mest passende fra rullegardinlisten. Velg ønsket dato og klokkeslett for leie. På søkeresultatsiden vil du kunne filtrere og sortere alle leiebil avtaler basert på din foretrukne klasse.

Hva er den billigste VAN leiebilen i HHQ Flyplass?

Den billigste VAN bilen i Hua Hin - Lufthavn flyplass er Toyota Yaris fra BUDGET. Den gjeldende relevante prisen er $184.36 per dag.

Hvor mye vil jeg bruke på drivstoff for VAN leiebilen i Hua Hin - Lufthavn?

Bensin prisene i nærheten av HHQ Flyplass varierer fra $2.86 til $4.46.

Mini 4.5 l/100km 51 US mpg
Økonomi 5.1 l/100km 46 US mpg
Kompakt 5.3 l/100km 44 US mpg
Mellomliggende 7.0 l/100km 33 US mpg
Standard 7.0 l/100km 33 US mpg
Full størrelse 7.4 l/100km 31 US mpg
7-seter 7.4 l/100km 31 US mpg
Premium 9.1 l/100km 25 US mpg
Minivan 7.8-11.6 l/100km 20-30 US mpg
SUV 8.6 l/100km 27 US mpg
Van 11.6 l/100km 20 US mpg
Eksotisk/sport 10.6 l/100km 22 US mpg
Kabriolet 5-9 l/100km 26-47 US mpg

Så, vil du bruke omtrent 11.25$ på å kjøre VAN bil for 100 km. En 100 US Mil kjøretur i VAN kjøretøyet vil koste deg ca 18.05$.

Hva trenger jeg å ha når jeg plukker opp VAN leiebil i Hua Hin - Lufthavn?

Vanligvis er det nok å presentere:

  • Et førerkort. Sjåfører fra Storbritannia må også vise bildekortet. Hvis førerkortet ikke er i det latinske alfabetet (dvs. på arabisk, gresk, kyrillisk eller kinesisk), må du ta med en internasjonal kjøretillatelse sammen med din innenlandske lisens.
  • Gyldig legitimasjon med bilde (pass eller nasjonal ID).
  • Et gyldig kredittkort i navnet på hoved sjåføren. Det er nødvendig å forhåndsbestille et depositum for leiebil på leiekontoret.

Hvor gammel må jeg være for å leie VAN kjøretøy i Hua Hin - Lufthavn?

Du må vanligvis være mellom 25 og 70 år for å leie VAN bil i Hua Hin - Lufthavn. Aldersbegrensning av bilutleiefirmaer i Hua Hin - Lufthavn kan avvike dramatisk.

Hvis du faller utenfor disse alders begrensningene, kan du alltid finne en bilutleie leverandør som vil tillate deg å leie en bil på betingelse av at du betaler en ekstra tilleggsavgift eller kjøper ekstra forsikring.

Er det mulig å leie VAN bil en vei?

Ja, noen leverandører gir en veis VAN leiebiler i Hua Hin - Lufthavn. Vær oppmerksom når du velger en leverandør. Hvis du er ute etter enveis leie, være forberedt på at noen restriksjoner og ekstra betalinger kan være nødvendig. Ikke glem å kontakte selskapet for å være sikker på faktisk tilgjengelighet og kostnader med enveis leie.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!