Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

VAN huurauto’s beschikbaar op Hua Hin - Luchthaven [HHQ]

Bekijk onze fantastische VAN Hua Hin - Luchthaven aanbiedingen voor autohuur en kies de aanbieding die het beste bij u past. Bekijk onze categorieën, prijzen, verhuurbedrijven van VAN huurauto’s die beschikbaar zijn op HHQ Luchthaven.

Mini

Toyota Yaris

BUDGET
A
4
3
2
Toyota Yaris

from

$184.36 per dag

Compact

Toyota Vios

BUDGET
A
5
3
3
Toyota Vios

from

$192.15 per dag

Standaard

Toyota Altis

BUDGET
A
5
3
4
Toyota Altis

from

$333.27 per dag

SUV

Toyota Fortuner

BUDGET
A
5
5
5
Toyota Fortuner

from

$559.66 per dag

Informatie over VAN autohuurcategorie op Hua Hin - Luchthaven

Busjes zijn grote voertuigen voor 10-12 personen die gebruikt kunnen worden voor personenvervoer. Voor deze ruime voertuigen wordt meestal gekozen wanneer er grote gezinnen of andere grote groepen mensen vervoerd moeten worden. Mocht het nodig zijn, dan kunnen busjes ook verschillende soorten vracht vervoeren. Een huurbusje kan bijvoorbeeld een goede oplossing zijn bij een (kleine) verhuizing wanneer er geen andere transportmogelijkheid is.

Deze busjes zijn een pré voor mensen die veel ruimte nodig hebben die niet in auto's uit andere huurklassen te vinden is.

VAN HHQ Luchthaven autohuur

VAN Op Hua Hin - Luchthaven zijn de volgende automodellen beschikbaar: or gelijkwaardige VAN huurauto’s.

VAN huurauto locaties in de buurt van Hua Hin - Luchthaven

Vergeet niet om de autohuur aanbiedingen ter plaatse en buiten de luchthaven die het dichtst bij Hua Hin - Luchthaven liggen te bekijken. De prijzen en beschikbaarheid van auto's kunnen variëren. Zorg ervoor dat u de beste keuze maakt.

Autohuurlocaties in steden in de buurt van

Beste aanbieders van VAN Hua Hin - Luchthaven autoverhuur

Om de beste keuze te maken voor een autohuur aanbieding op Hua Hin - Luchthaven [HHQ] , moet u niet alleen letten op het model en de prijs van de autohuur, maar ook op de autoverhuurder die deze deal aanbiedt. Autoverhuurbedrijven die voertuigen van VAN in Hua Hin - Luchthaven aanbieden, hebben andere autoverhuurvoorwaarden en een andere gemiddelde beoordeling dan onze vorige klanten.

Het grootste aanbod aan VAN autoverhuur aanbiedingen op Hua Hin - Luchthaven Airport wordt aangeboden door HERTZ DIRECT.

Hertz Direct

Hertz 22 reviews

8.7 / 10

Budget Direct

Budget 6 reviews

6.6 / 10

FAQ - VAN huur een auto op Hua Hin - Luchthaven

Hoe een VAN auto te huren op Hua Hin - Luchthaven ?

Begin met het invoeren van de gewenste ophaal- en afleverlocatie in het zoekformulier en selecteer de meest geschikte uit de vervolgkeuzelijst. Kies de gewenste datum en duur van uw autohuur. Op de pagina met zoekresultaten kunt u alle autoverhuur aanbiedingen filteren en sorteren op basis van de door u gewenste autohuurklasse.

Wat is de goedkoopste VAN huurauto op HHQ Luchthaven?

De goedkoopste VAN auto op Hua Hin - Luchthaven is Toyota Yaris van BUDGET. De huidige relevante prijs is $184.36 per dag.

Hoeveel ga ik uitgeven aan brandstof voor de VAN auto van op Hua Hin - Luchthaven?

De benzineprijzen bij HHQ Luchthaven variëren van $2.86 tot $4.46.

Mini 4.5l/100km 51 US mpg
Economy 5.1l/100km 46 US mpg
Compact 5.3l/100km 44 US mpg
Middenklasse 7.0l/100km 33 US mpg
Standaard 7.0l/100km 33 US mpg
Full Size 7.4l/100km 31 US mpg
7-zits 7.4l/100km 31 US mpg
Premium 9.1l/100km 25 US mpg
Minibusje 7.8-11.6l/100km 20-30 US mpg
SUV 8.6l/100km 27 US mpg
Busje 11.6l/100km 20 US mpg
Exotisch 10.6l/100km 22 US mpg
Cabrio 5-9l/100km 26-47 US mpg

U zult dus ongeveer $11.25 besteden aan 100 kilometer rijden met MINIBUS met de auto. Een rit van 100 US mijl in MINIBUS auto kost u ongeveer $18.05.

Wat heb ik nodig bij het ophalen van een huurauto van de VAN op luchthaven Hua Hin - Luchthaven?

Normaliter moet u het volgende kunnen overleggen:

  • Een geldig en volledig rijbewijs. Bij een Brits rijbewijs moet u ook een fotokaart kunnen overleggen. Als uw rijbewijs niet in het Romeinse alfabet (d.w.z. in het Arabisch, Grieks, Cyrillisch of Chinees) is opgesteld, bent u verplicht een internationaal rijbewijs mee te nemen naast uw eigen rijbewijs.
  • Een geldig foto-ID (paspoort of nationaal ID).
  • Een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Het is noodzakelijk om vooraf de borg voor de huurauto te autoriseren bij de verhuurbalie.

Hoe oud moet ik zijn om een auto van de VAN te huren op luchthaven Hua Hin - Luchthaven?

U moet tussen de 25 en 70 jaar oud zijn om een auto te huren op luchthaven Hua Hin - Luchthaven. Leeftijdsbeperkingen van autoverhuurbedrijven in Hua Hin - Luchthaven Airport kunnen verschillen.

Als u buiten deze leeftijdsgrenzen valt, zijn er altijd autoverhuurbedrijven die aan u een voertuig willen verhuren op voorwaarde dat u een extra toeslag voor jonge of oudere bestuurder betaalt of een extra verzekering afsluit.

Is het mogelijk om auto's van de VAN ergens anders in te leveren?

Ja, bij sommige VAN aanbieders op Hua Hin - Luchthaven is het mogelijk om de huurauto ergens anders in te leveren. Kijk hiernaar als u een aanbieder uitzoekt. Als u de huurauto op een andere locatie in wilt leveren, is het mogelijk dat er beperkingen en extra toeslagen van toepassing zijn. Vergeet niet om contact op te nemen met het verhuurbedrijf voor de actuele beschikbaarheid en de kosten voor het inleveren op een andere locatie.

14CARS.com Autoverhuur-app voor iOS en Android

Vind autoverhuur bij mij in de buurt, vergelijk prijzen en aanbiedingen en huur een auto die u zult hebben Liefde. Het is snel en gemakkelijk!