Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

AVIS leiebiler på Nakhon Phanom - Lufthavn [KOP]

Du kan gjerne navigere de tilgjengelige gode AVIS leiebilavtalene på Nakhon Phanom - Lufthavn. Legg merke til disse tilbudene på [KOP] Flyplass å velge den mest foretrekkende blant de som for tiden er tilgjengelig.

Minibil

Toyota Yaris

avis
A
4
5
2
Toyota Yaris

fra

$25.10 per dag

Kompaktbil

Toyota Vios

avis
A
5
5
3
Toyota Vios

fra

$27.30 per dag

Økonomibil

Honda Jazz

avis
A
5
5
2
Honda Jazz

fra

$46.14 per dag

Standardbil

Toyota Altis

avis
A
5
4
4
Toyota Altis

fra

$58.36 per dag

Minibil

Mitsubishi Mirage

thai
A
4
3
2
Mitsubishi Mirage

fra

$24.69 per dag

Økonomibil

Nissan Almera

thai
A
5
5
2
Nissan Almera

fra

$26.87 per dag

Informasjon om AVIS på Nakhon Phanom - Lufthavn

I tabellen nedenfor finner du informasjon om AVIS som for eksempel hvor du kan hente bilen, avsenderadresse, telefonnummer, åpningstider, drivstoff policy, hente type og bonuser som leverandøren tilbyr på Nakhon Phanom - Lufthavn [KOP].

AVIS Car Rental

Firmanavn:

AVIS Car Rental

Adresse:

Nit Yo Road, Nit Yo Road Tambon Po Tak A.Mueang Nakhon Phanom, Nakhon Phanom, 48000

Telefon:

(66) 6 2597 3611

Drivstoffpolitikk

Hent og returner full

Hentetype

Henting på flyplassterminal

Bonuser

  • - Flyplasstillegg
  • - Veihjelp
  • - Ubegrenset antall mil

AVIS steder i nærheten av KOP Flyplass

For å bedre planlegge turen, vennligst naviger kartet nedenfor med alle tilgjengelige bilutleiesteder nær Nakhon Phanom - Lufthavn. Alle ikonene tilsvarer fire typer hente-og retur steder: Flyplass, jernbanestasjon, havn og steder i sentrum.

Leiebilsteder på flyplasser i nærheten

De beste bilutleiefirmaene på Nakhon Phanom - Lufthavn-Flyplass [KOP]

Alternativt til AVIS, er det andre tilgjengelige lokale og internasjonale bilutleie byråer som opererer på Nakhon Phanom - Lufthavn [KOP]. Sørg for å se etter spesialer, rabatter, eller kuponger fra disse verdens-klarerte bil leverandører og velge det beste alternativet for deg.

Thai Rent A Car

Thai 34 reviews

7.9 / 10

Hvis du trenger en liten bil for din neste biltur fra Nakhon Phanom - Lufthavn [KOP] Flyplass, bør du se nærmere på bilutleie avtaler fra THAI. De gir den største mengden av biler av ØKONOMIBIL og Bilutleieklassen på Nakhon Phanom - Lufthavn.

AVIS Nakhon Phanom - Lufthavn bilutleie biloversikt

AVIS på Nakhon Phanom - Lufthavn KOP gir et stort utvalg av biler fra ulike Bilutleie klasser: Mini, Compact, Economy, Standard, etc.

Hvis du valgte å leie en Økonomibil bil for leverandøren Nakhon Phanom - Lufthavn, være klar til å plukke opp Honda Jazz, og Nissan Almera , eller få en bil klasse oppgradering.

For de av dere som bestemte seg for å bestille en Kompaktbil bil, kan du få og Toyota Vios , eller få en bil klasse oppgradering.

Når du bestiller en Standardbil klasse bil med "eller lignende" skilt fra AVIS på Nakhon Phanom - Lufthavn, kan du plukke opp og Toyota Altis .

Uansett hvilken bil klasse du bestiller, vil du alltid ha en sjanse til å få en bil klasse oppgradering gratis i tilfelle det ikke er tilgjengelige biler fra din bestilte bil klasse.

AVIS tilbyr et stort antall biler som passer ethvert budsjett og formål.

  • Hvis du skal på en tur med familien, bør du ta hensyn til biler fra ulike bilutleie klasser. For små familier med ett eller to barn og en liten mengde bagasje, er Economy eller Compact bilklasser kanskje det som passer best for deg. Hvis du reiser med mer bagasje, bør du slå til med en SUV eller full-size bilutleie klasser. For en tur med flere passasjerer, bør du søke etter 7 setere, 9 setere, og kanskje 12 setere.
  • Hvis du prøver å finne en bil fra AVIS på Nakhon Phanom - Lufthavn for en biltur med din elskede, bør du se etter ulike biler av Mini, Economy, Convertible, eller til og med Luxury utleieklasser.
  • For forretningsreiser på Nakhon Phanom - Lufthavn, den mest egnede bilen fra AVIS Full Size, Luxury, og Exotic bilutleie klasser.
  • Du kan også finne en passende bil fra AVIS på Nakhon Phanom - Lufthavn for spesielle anledninger som bryllup, bursdager, og andre typer feiringer. Hvis du trenger en bil for noen form for fest, bør du vurdere Luxury og Exotic bilutleie klasser fra AVIS på Nakhon Phanom - Lufthavn.
  • For unge sjåfører har AVIS også noen bilutleie muligheter. Sett deg opp og legg merke til Mini, Economy og Convertible bilutleie klasser fra AVIS på Nakhon Phanom - Lufthavn.

FAQ - AVIS leiebil på Nakhon Phanom - Lufthavn

Hvordan leie en bil fra AVIS på Nakhon Phanom - Lufthavn ?

Angi nødvendig hentested og returlokasjon i søkeskjemaet, og velg ønsket dato og tidspunkt for leien. Når du har fått søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukket leverandør.

Hva er den billigste leiebilen fra AVIS på KOP Flyplass?

Den billigste bilen fra AVIS på Nakhon Phanom - Lufthavn er Toyota Yaris. Gjeldende relevante pris er $25.10 per dag.

Hva er den mest populære AVIS leiebilen på Nakhon Phanom - Lufthavn [KOP]?

De mest populære leiebil på Nakhon Phanom - Lufthavn fra AVIS er for tiden . Den laveste prisen for dette kjøretøyet er $25.10 per dag.

Hva er den mest hyppigste bestilte bilklassen fra AVIS på Nakhon Phanom - Lufthavn [KOP]?

Den hyppigste bestilte bilklasse fra AVIS på KOP Flyplass er ØKONOMIBIL. Den billigste ØKONOMIBIL kjøretøyet fra AVIS er HONDA JAZZ. Prisen starter fra $46.14 per dag.

Hva er bensin prisen i nærheten av Nakhon Phanom - Lufthavn Airport?

Bensin prisene i nærheten av KOP Flyplass varierer fra $3.46 til $4.01.

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Nakhon Phanom - Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort for å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell”-tegnet på søkeresultatsiden.

Har leverandøren gir en bilsete leie alternativ for barn på Nakhon Phanom - Lufthavn Airport [KOP]?

Ja, du kan bestille et barnesete under din online reservertrvation og betale for det hos leverandøren Bilutleie Desk.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Nakhon Phanom - Lufthavn ?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene.

Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nettet og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!