Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på Palm Springs

Sammenlikn bilutleiepriser på ulike bilutleieklassetilbud fra de mest pålitelige forhandlerne i Palm Springs. Det billigste leietilbudet for hver bilutleieklasse som er tilgjengelig i Palm Springs er merket i rødt.

Økonomibil

Økonomibil

Kompaktbil

Kompaktbil

Standardbil

Standardbil

Full størrelsebil

Full størrelsebil

Luksusbil

Luksusbil

Minibuss

Minibuss

SUV

SUV

Alamo fra$51.31 fra$51.31 fra$53.52 fra$55.98 fra$58.61 fra$120.18 fra$121.54
AVIS Car Rental
Thrifty Car Rental fra$55.51 fra$57.74 fra$109.90 fra$117.80 fra$100.03
Budget Car Rental fra$51.31 fra$51.31 fra$53.52 fra$55.97 fra$58.61 fra$100.85 fra$83.61

De beste bilutleiefirmaene på Palm Springs

Bilutleiefirmaer i Palm Springs kan variere kraftig, ikke bare i utvalget av leiebiler og bilutleievilkår, men også i gjennomsnittlige tilbakemeldingsrater som gis av våre tidligere kunder.

Enterprise

Enterprise 109 reviews

8 / 10

Det finnes et gigantisk utvalg av leiebiler i Palm Springs. Billeieklasser som kan leies i Palm Springs rangeres fra ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV til EKSOTISKE BILER, 7-SETERS. Den største samlingen av biler i Palm Springs tilbys av ALAMO.

I Palm Springs kan du finne den beste leverandøren til hvilken som helst av turene dine. ENTERPRISE tilbyr kortvarige, timelange, daglige, langvarige, ukentlige, månedlige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne bilutleie for bilførere under 21 og 25 år i Palm Springs.

Bilutleiesteder nær Palm Springs CA

For å finne de beste bilutleietilbudene i Palm Springs, burde du sjekke ut andre muligheter enn bare ett hente- og leveringssted. Ta også en titt på bilutleietilbud andre steder som er nærme: flyplasser, togstasjoner, havner og i sentrum.

Palm Springs CA Bilutleie Flåte Oversikt

På grunn av det store antallet bilutleiefirmaer i Palm Springs, er bilflåten representert av et gigantisk utvalg av ulike biler. Vennligst bruk tabellen nedenfor for å få bedre oversikt over hvilken bil som passer deg og dine spesifikke krav best.

Bilutleieklasse Best for Mulige bilutleiemodeller
Minibil Relativt korte turer uten mye bagasje Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, eller liknende
Økonomibil Reisende som prioriterer billigere bilutleie Mitsubishi Mirage, Toyota Yaris, eller liknende
Kompaktbil Folk som ser etter mindre, drivstoffeffektive kjøretøy Ford Focus, Kia Rio, eller liknende
Mellomklassebil De som trenger en flott kombinasjon av pris og komfort i en leiebil Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Komfortabel reise med en gruppe på opptil 5 passasjerer til en rimelig pris Hyundai Elantra, Nissan Altima, eller liknende
Full størrelsebil De som ser etter store, kraftige biler med mer enn nok plass Toyota Camry, Infiniti Q50, eller liknende
7-seters Grupper med mennesker som trenger mer plass enn det som tilbys i en vanlig 5 seter Dodge Caravan, Toyota Sienna, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer eller reiser med mange passasjerer eller mye bagasje Nissan Frontier, Ford F-150, eller liknende
Premium Forretningsreisende og bilutleie til spesielle anledninger Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Reisende som vil føle seg som sjefen både på og av veien Ford Escape, Ford Expedition EL, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler De som ser etter den aller beste kjøreopplevelsen på tross av prislappen Nissan Maxima, Mercedes S Class, eller liknende
Konvertibel biler Reiser i varmt, solfylt vær og følelse av frihet Chevrolet Camaro Convertible, eller liknende

FAQ – Lei en bil ved Palm Springs

Hvordan leier jeg bil i Palm Springs CA?

Skriv inn hente- og leveringsplassen du trenger i søkefeltet, og velg dato og tid for leie. Etter at du får opp søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie en bil i Palm Springs?

Prisene for leie av bil i Palm Springs varierer fra $51.31 per dag til $115.49 per dag avhengig av ønsket modell, henteplass og leiemuligheter.

Hvilke steder finner jeg de billigste bilutleiene i Palm Springs?

Det billigste bilutleietilbudet i Palm Springs kan finnes i Palm Springs. Bilutleieprisene begynner fra $51.31 på dette stedet.

Hvilke bilutleiefirmaer finnes i Palm Springs?

I Palm Springs kan du leie en bil fra velkjente leverandører som ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV, EKSOTISKE BILER, og 7-SETERS.

Hvilket er det høyest rangerte bilutleiefirmaet i Palm Springs?

Bilutleiefirmaet som for øyeblikket har den høyeste brukerrangeringen i Palm Springs er Enterprise med en gjennomsnittsrangering på 8/10.

Hva er bensinprisen i Palm Springs?

Bensinprisene i Palm Springs varierer fra $2.29 til $2.95.

Kan jeg betale for billeiereservasjonen min med bankkort i Palm Springs?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettbaserte reservasjoner. Haken er at du under bilhentingen vil trenge et kredittkort i navnet til hovedføreren av bilen for å dekke billeiedepositumet.

Kan noen andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette kan være mulig om du velger tilleggsførervalget mens du reserverer på nett. Mesteparten av tiden må du betale ekstra for dette valget og vil bli trukket ved bilutleiedisken.

Kan jeg reservere en spesifikk bilutleiemodell under reservasjonen min?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” merke på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for leie av bil i Palm Springs CA?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for depositumet ditt. Du vil måtte gi leverandøren din et kredittkort med nok penger tilgjengelig for å betale bildepositumet. Om uttak av disse skjer, vil forsikringsselskapet dekke kostandene. Du kan kjøpe denne typen forsikring gjennom leiebestilling på nett eller på nettsiden vår.