Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

Huurautotarieven in Palm Springs

Vergelijk de prijzen van de verschillende autoverhuur klasse aanbiedingen van de meest betrouwbare aanbieders in Palm Springs. Het goedkoopste autoverhuur aanbod van elke autoverhuur klasse die beschikbaar is in Palm Springs is in het rood aangegeven.

Economy

Economy

Compact

Compact

Standaard

Standaard

Grote middenklasse

Grote middenklasse

Luxe

Luxe

Minibus

Minibus

SUV

SUV

Alamo from$51.31 from$51.31 from$53.52 from$55.98 from$58.61 from$120.18 from$121.54
AVIS Car Rental
Thrifty Car Rental from$55.51 from$57.74 from$109.90 from$117.80 from$100.03
Budget Car Rental from$51.31 from$51.31 from$53.52 from$55.97 from$58.61 from$100.85 from$83.61

Beste autoverhuurders in Palm Springs

Autoverhuurbedrijven in Palm Springs kunnen aanzienlijk verschillen, niet alleen in het soort huurauto's en huurvoorwaarden, maar ook in de gemiddelde beoordelingsscores van onze klanten.

Enterprise

Enterprise 109 reviews

8 / 10

Er is een grote verscheidenheid aan huurauto's in Palm Springs. Autoverhuur klassen die kunnen worden gehuurd in Palm Springs variëren van ECONOMY, STANDAARD, GROTE MIDDENKLASSE, LUXE, CABRIO, MINIBUS, SUV tot EXOTISCH, 7-ZITTER. De grootste collectie auto's in Palm Springs komt van ALAMO.

Autoverhuurlocaties in de buurt van Palm Springs CA

Om de beste autoverhuur deal in Palm Springs te vinden, moet u bij het boeken niet alleen kijken naar de in ophaal- en afleverlocatie van de huurauto. Bekijk ook het autoverhuur aanbod op andere plaatsen in de buurt: luchthavens, treinstations, havens en in het centrum van de stad.

Palm Springs CA Overzicht Huurautovloot

Door een groot aantal autoverhuurbedrijven in Palm Springs, is het wagenpark heel erg gevarieerd en zijn er veel verschillende soorten voertuigen die u kunt huren. Gebruik de onderstaande tabel om een beter inzicht te krijgen in welk voertuig het beste bij u past op basis van uw specifieke wensen.

Autoklasse Geschikt voor Mogelijke automodellen
Mini Relatief korte ritten zonder grote hoeveelheden bagage Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, of gelijkwaardig
Economy Reizigers die de voorkeur geven aan een goedkopere huurauto Mitsubishi Mirage, Toyota Yaris, of gelijkwaardig
Compact Mensen die op zoek zijn naar kleinere, zuinigere voertuigen Ford Focus, Kia Rio, of gelijkwaardig
Middenklasse Voor mensen die behoefte hebben aan een geweldige combinatie van prijs en comfort Nissan Sentra, of gelijkwaardig
Standaard Comfortabel reizen met een groep van maximaal 5 personen tegen een betaalbaar tarief Hyundai Elantra, Nissan Altima, of gelijkwaardig
Grote middenklasse Voor wie op zoek is naar een grote, krachtige auto met veel bagageruimte Toyota Camry, Infiniti Q50, of gelijkwaardig
7-zitter Groepen mensen die meer ruimte nodig hebben dan de standaard 5-zitters Dodge Caravan, Toyota Sienna, of gelijkwaardig
Minibus / 9-12 seater Familiereizen of reizen met veel passagiers en bagage Nissan Frontier, Ford F-150, of gelijkwaardig
Premium Zakelijk reizen en autohuur voor belangrijke gelegenheden Buick Lacrosse, Lincoln MKS, of gelijkwaardig
SUV Voor dat 'king of the road' gevoel, zowel op de weg als offroad Ford Escape, Ford Expedition EL, of gelijkwaardig
Luxe / Exotisch Voor mensen die op zoek zijn naar de beste rijervaring ondanks het prijskaartje Nissan Maxima, Mercedes S Class, of gelijkwaardig
Cabrio Voor reizen bij warm en zonnig weer en een gevoel van vrijheid Chevrolet Camaro Convertible, of gelijkwaardig

FAQ – Autohuur in Palm Springs CA

Hoe een auto te huren op Palm Springs CA?

Voer in het zoekformulier de benodigde afhaal- en inleverlocatie in en selecteer de gewenste datum en huurperiode. Nadat u de zoekresultaten heeft ontvangen, kunt u deze filteren op basis van de door u gewenste criteria.

Hoeveel kost het om een auto te huren in Palm Springs?

De prijzen voor het huren van een auto in Palm Springs variëren van $51.31 per dag tot $115.49 per dag op basis van het gekozen model en de gekozen opties.

Welke locatie heeft de goedkoopste autohuur in Palm Springs ?

De goedkoopste autohuur in Palm Springs is te vinden in Palm Springs. De prijzen van de huurauto's beginnen vanaf $51.31 op deze locatie.

Welke autoverhuurbedrijven zijn actief in Palm Springs?

In Palm Springs kunt u een auto boeken bij bekende aanbieders als ECONOMY, STANDAARD, GROTE MIDDENKLASSE, LUXE, CABRIO, MINIBUS, SUV, EXOTISCH, en 7-ZITTER.

Wat is het hoogst gewaardeerde autoverhuurbedrijf in Palm Springs?

Het autoverhuurbedrijf dat momenteel de hoogste gebruikerswaardering in Palm Springs heeft, is Enterprise met een gemiddelde score van 8/10.

Wat is de benzineprijs in Palm Springs?

De benzineprijzen in Palm Springs variëren van $2.29 tot $2.95.

Kan ik mijn huur-auto-reservering met een pinpas betalen in Palm Springs?

Ja, u kunt met een pinpas betalen voor de online reservering. Maar bij het ophalen van uw auto hebt u een creditcard nodig die op naam van de hoofdbestuurder is uitgegeven om de borg voor de autohuur te dekken.

Kan iemand anders dan ik met mijn huurauto rijden?

Dit is mogelijk als u tijdens uw online-reservering de optie extra bestuurder selecteert. Meestal is dit een betaalde optie die bij de autoverhuurbalie in rekening wordt gebracht.

Kan ik tijdens mijn reservering een specifiek automodel reserveren?

Ja, aanbiedingen met specifieke automodellen zijn op de zoekresultatenpagina gemarkeerd met een "Gegarandeerd Automodel".

Moet ik een extra verzekering afsluiten voor mijn autohuur in Palm Springs?

Als u niet van plan bent om een volledige dekkingsverzekering af te sluiten, is het dus raadzaam om een verzekering af te sluiten om uw aanbetaling veilig te stellen. U moet uw leverancier een creditcard kunnen overleggen met voldoende saldo voor de borg van de auto. Als er dan sprake is van een annulering zal de verzekeringsmaatschappij de kosten voor haar rekening nemen. U kunt dit type verzekering tijdens het online boeken van een huurauto op onze website bijboeken.