Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 [KUL]

С таблицата ни по-долу можете лесно да сравните цените за наем на различни сделки по класи коли под наем от надеждни по цял свят доставчици на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1.

За да опростим избора Ви още повече, ние маркирахме най-евтината оферта за коли под наем от всеки клас коли под наем на летище KUL в червено.

Икономичен

Икономичен

Стандартен

Стандартен

Компактен

Компактен

Миниван

Миниван

SUV

SUV

SIXT Rent A Car
Europcar от$31.37 от$42.40
Go So Cars от$31.36 от$165.01
Kasina Rent A Car от$77.34

Най-добрите коли под наем фирми в Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 [KUL]

Агенциите за коли под наем на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 могат да се различават значително не само в разнообразието на автомобили под наем и условията при наем на кола, но и при средните оценки, поставени от предишни клиенти.

Kasina Rent a Car

Kasina 12 reviews

8.9 / 10

Paradise Car Rental

Paradise 14 reviews

8.3 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 7 reviews

6.1 / 10

Hawk Rent A Car

Hawk 50 reviews

6 / 10

Внушителният брой коли под наем на летище KUL ще Ви очарова. Класите коли под наем, налични на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Миниван, SUV да се Със 7 седалки, Със 9 седалки. Най-голямата колекция коли на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 се предлага от GALAXY ASIA CAR RENTAL.

На Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 можете да намерите правилния доставчик за всяко от пътуванията си. Ще намерите доставчици, които предлагат ежечасно, ежедневно, ежеседмично, краткосрочно, месечно, дългосрочно или дори еднопосочно сделки за коли под наем. Може да намерите и някои оферти за млади шофьори на летище KUL.

Коли под наем в близост до места Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1

Ако не можете да намерите съвършената си сделка за коли под наем на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1, не забравяйте да проверявате офертите на други обекти за вземане по-близо до летище KUL.

Разнообразието от коли обикновено е по-голямо на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1, но можете да намерите и по-евтини сделки в други по-малко популярни обекти за вземане: малки или местни летища, гари, пристанища и обекти на центъра.

Летище Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 Преглед на парк коли под наем

Доставчиците на коли под наем на летище KUL осигуряват огромно разнообразие от автомобили, които ще бъдат подходящи за всяко от пътуванията Ви. С таблицата ни по-долу ще намерите наистина лесно кола, която отговаря на целта Ви.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Соло пътувания с нисък бюджет или пътувания с приятел в града при липса на място за паркиране Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, или сходни.
Икономичен Двойка или двама приятели, които искат да си спестят пари от гориво Chevrolet Spark, Mitsubishi Mirage, или сходни.
Компактен 2-4 пътника, които се нуждаят от пространство за багаж Hyundai Accent, Nissan Versa, или сходни.
Среден Малки семейства или групи от до 5 приятели, които искат да изследват Куала Лумпур Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Дълги пътувания с до 5 пътника, докато се наслаждавате на спокойно и удобно возене Audi A4, или сходни.
В пълен размер Удобно возене на дълги разстояния със семейството Ви и достатъчно багаж Ford Taurus, Chevrolet Camaro, или сходни.
Със 7 седалки Пътувания, ако групата Ви е повече от 5 пътника с малко багаж Dodge Caravan, Toyota Sienna, или сходни.
Миниван / С 9-12 седалки Οικογενειακά ταξίδια με πολλές αποσκευές Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, или сходни.
Премиум Бизнес пътувания, които започват на летище Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Безопасни и удобни пътувания по магистралата или за офроуд цели Toyota Rav4, Audi Q5, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Специални поводи и возения през живота Ви в Куала Лумпур Bentley, Rolls Royce, Ferrari, или сходни.
Кабриолет Пътувания сами или с половинката Ви, за да почувствате свободата на Куала Лумпур пътища Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1

Как да наема кола от Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола от летище KUL?

Цените за наем на кола на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 варират от $31.36 на ден до $77.19 на ден, базирайки се на избрания модел и опции за наем.

Коя е най-популярната кола под наем на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1?

Най-често резервираният автомобил от клиентите ни на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 е Proton Persona. Цената му започва от $35.84 на летище KUL.

Кой е най-често поисканият клас коли под наем на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 KUL?

е клас коли под наем, който се избира най-често сред клиентите ни на летище KUL. Най-евтиният автомобил на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 е Perodua Myvi. Цената му започва от $34.45 на ден.

Коя е най-добрата агенция за коли под наем на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-висок потребителски рейтинг на KUL е KASINA RENT A CAR със средна оценка 8.9/10.

Кои фирми за коли под наем имат бюра за коли под наем на самото Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1?

Фирмите за коли под наем с налични бюра за коли под наем на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 са SIXT, AVIS, HAWK, PARADISE, SCR, AVIS, KASINA, EUROPCAR, HERTZ, .

Кои доставчици на коли под наем ще ви вземат на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1?

предлагат безплатно пътуване с маршрутка от Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 до офисите им за коли под наем.

Каква е цената на бензина близо до Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1?

Цените на бензина близо до летище KUL варират от $1.63 до $2.24.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

а, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

Приложение за коли под наем на 14CARS.com за iOS и Android

Открийте коли под наем наблизо, сравнете цени и сделки и наемете кола, в която ще се влюбите. Става бързо и лесно!