Billiga priser från över 900 biluthyrningleverantörer

Hyrbilspriser för förare under 21 i Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1 [KUL]

Kolla in vår tabell för att känna till hyrbilspriserna för unga förare i Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1, hyrbilsklasser som är tillgängliga för förare under 21 år och Leverantörer som erbjuder unga förare hyrbilar i KUL Flygplats. För att göra det lättare för dig att välja har vi markerat det billigaste erbjudandet i varje hyrbilsklass med rött.

Ekonomi

Ekonomi

Standard

Standard

Liten stadsjeep

Liten stadsjeep

Kompakt

Kompakt

Minibuss

Minibuss

AVIS Car Rental från$106.45
SIXT Rent A Car från$113.02
Hertz Car Hire från$58.24 från$74.34
Europcar från$30.36 från$37.37 från$33.87

Under 21 biluthyrningsställen nära Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1

För att göra det bästa urvalet av biluthyrningserbjudanden bör du också undersöka biluthyrningserbjudanden för unga förare vid biluthyrningsställen på och utanför flygplatsen närmast Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1 . Tillgången på bilar, priser och avgifter för förare under 21 år skiljer sig vanligtvis åt mellan olika platser där du kan hämta bilen.

Närliggande biluthyrningsplatser på flygplatser

Närliggande downtown biluthyrning platser

Bästa under 21 biluthyrare på Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1 [KUL]

De biluthyrningsföretag som är verksamma på Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1 Airport och som erbjuder biluthyrning för förare under 21 år har olika hyrbilsvillkor och genomsnittliga betyg från våra tidigare kunder. Om du vill ha en bekymmersfri bilresa ska du tänka på båda dessa kriterier när du väljer Leverantör.

Kasina Rent a Car

Kasina 12 reviews

8.9 / 10

Paradise Car Rental

Paradise 14 reviews

8.3 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 7 reviews

6.1 / 10

Hawk Rent A Car

Hawk 50 reviews

6 / 10

Minimiåldern för att hyra en bil på Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1 är 25 år. Men även en tonåring kan hitta en hyrbil på KUL flygplats med 14CARS.com.

Sådana hyrbilsleverantörer som AVIS, EUROPCAR, SIXT, HERTZ, KASINA, DESTISYA, SCR, GREEN MATRIX, MAYFLOWER, HAWK, PRIMA ODYSSEY, PARADISE, INTERNATIONAL SUPPLIER, GALAXY ASIA CAR RENTAL, PACIFIC, CAR RENTAL 2 GO, INSAS PACIFIC, BIG THUMB, GO SO CARS, MERGE CAR RENTAL tillåter förare under 21 år att köra en hyrbil på Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1 om du betalar en tilläggsavgift för unga förare och uppfyller alla andra krav. Vanligtvis är avgiften för minderåriga förare för förare som är 18-20 år gamla högre än för förare som är 21-24 år gamla.

Den yngsta åldern för att hyra en bil hos vissa av våra Leverantörer är 18 år, men det beror på var du hämtar bilen.

Vanliga frågor - Under 21 år hyra bil på Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1

Hur hyr man en bil i Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1 om man är under 21 år?

Ange den nödvändiga hämtnings- och återlämningsplatsen i sökformuläret och välj önskat datum och tid för uthyrningen. När du har fått sökresultaten, läs noga igenom villkoren för biluthyrning och särskilt åldersgränserna hos den biluthyrningsLeverantör som du ska boka ett fordon hos.

Vad är den billigaste hyrbilen under 21 på KUL flygplats?

Den billigaste bilen för förare under 21 år på Kuala Lumpur – Flygplats – Internationell – Terminal 1 är Perodua Bezza. Det aktuella priset är $30.36 per day.

14CARS.com biluthyrningsapp för iOS och Android

Hitta en hyrbil nära mig, jämför priser och erbjudanden och hyr en bil som du kommer att älska. Det är snabbt och enkelt!