Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

Huurautotarieven onder 21 op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven [KUL]

Bekijk onze tabel voor autoverhuurprijzen voor jonge automobilisten op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven, autoverhuurklassen voor automobilisten jonger dan 21 jaar en autoverhuurders die jonge automobilisten een huurauto aanbieden op [KUL] Luchthaven. Om uw keuze te vergemakkelijken hebben we de goedkoopste aanbieding van elke autoverhuurklasse in rood weergegeven.

Economy

Economy

Compact

Compact

Standaard

Standaard

SUV

SUV

Minibus

Minibus

Grote middenklasse

Grote middenklasse

AVIS Car Rental from$65.52
SIXT Rent A Car
Europcar from$30.15 from$35.74 from$43.03 from$124.51
Go So Cars from$40.14 from$93.76

Autohuur locaties voor Onder 21 in de buurt van Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven

Voor de beste selectie van autoverhuur aanbiedingen kunt u ook kijken naar autoverhuur aanbiedingen voor jonge bestuurders op locaties in de buurt van Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven . De beschikbaarheid van auto's, de prijzen en de kosten voor bestuurders onder de 21 jaar verschillen meestal per afhaallocatie.

Autohuurlocaties op luchthavens in de buurt van

Autohuurlocaties in steden in de buurt van

Beste Autoverhuurders voor onder 21 op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven [KUL]

Autoverhuurbedrijven die actief zijn op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven en autoverhuurbedrijven die auto's verhuren aan bestuurders onder de 21 jaar krijgen andere autoverhuurvoorwaarden en gemiddelde scores van eerdere klanten. Voor een zorgeloze roadtrip dient u bij de keuze van een verhuurder rekening te houden met deze criteria.

Kasina Rent a Car

Kasina 12 reviews

8.9 / 10

Paradise Car Rental

Paradise 14 reviews

8.3 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 7 reviews

6.1 / 10

Hawk Rent A Car

Hawk 50 reviews

6 / 10

De minimumleeftijd voor het huren van een auto op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven is 25 jaar. Echter kunnen ook tieners een auto huren op [KUL] Luchthaven bij 14CARS.com.

Autoverhuurbedrijven als AVIS, EUROPCAR, SIXT, HERTZ, KASINA, DESTISYA, SCR, GREEN MATRIX, MAYFLOWER, HAWK, PRIMA ODYSSEY, PARADISE, INTERNATIONAL SUPPLIER, GALAXY ASIA CAR RENTAL, PACIFIC, CAR RENTAL 2 GO, INSAS PACIFIC, BIG THUMB, GO SO CARS, MERGE CAR RENTAL staan bestuurders onder de 21 jaar toe om een auto te huren op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven als de toeslag voor jonge bestuurders wordt betaald en er voldaan wordt aan alle andere vereisten. Over het algemeen zijn de extra kosten voor bestuurders in de leeftijd van 18 tot 20 jaar hoger dan voor bestuurders in de leeftijd van 21 tot 24 jaar.

De minimum leeftijd om een auto te huren bij sommige van onze verhuurders is 18 jaar en afhankelijk van de ophaallocatie.

FAQ - Onder 21 een auto huren op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven

Hoe kan ik een auto huren op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 als ik jonger ben dan 21 jaar?

Voer in het zoekformulier de benodigde afhaal- en inleverlocatie in en selecteer de gewenste datum en huurperiode. Nadat u de zoekresultaten krijgt, lees dan aandachtig de autoverhuur voorwaarden en met name de leeftijdsbeperkingen van de autoverhuurder die u gaat boeken door.

Wat is de goedkoopste huurauto op [KUL] Luchthaven onder de 21 jaar?

De goedkoopste auto voor bestuurders jonger dan 21 jaar op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven is Perodua Bezza. De huidige relevante prijs is $30.15 per dag.

Wat is de benzineprijs in de buurt van Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven?

De benzineprijzen bij [KUL] Luchthaven variëren van $1.63 tot $2.24.

Kan ik mijn huur-auto-reservering met een pinpas betalen op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven?

Ja, u kunt met een pinpas betalen voor de online reservering. Maar bij het ophalen van uw auto hebt u een creditcard nodig die op naam van de hoofdbestuurder is uitgegeven om de borg voor de autohuur te dekken.

Kan iemand anders dan ik met mijn huurauto rijden?

Dit is mogelijk als u tijdens uw online-reservering de optie extra bestuurder selecteert. Meestal is dit een betaalde optie die bij de autoverhuurbalie in rekening wordt gebracht.

Kan ik tijdens mijn reservering een specifiek automodel reserveren?

Ja, aanbiedingen met specifieke automodellen zijn op de zoekresultatenpagina gemarkeerd met een "Gegarandeerd Automodel".

Moet ik een extra verzekering afsluiten voor mijn autohuur op Kuala Lumpur - Internationale Luchthaven - Terminal 1 Luchthaven ?

Als u niet van plan bent om een volledige dekkingsverzekering af te sluiten, is het dus raadzaam om een verzekering af te sluiten om uw aanbetaling veilig te stellen. U moet uw leverancier een creditcard kunnen overleggen met voldoende saldo voor de borg van de auto. Als er dan sprake is van een annulering, zal de verzekeringsmaatschappij de kosten vergoeden. U kunt dit type verzekering tijdens het online boeken van een huurauto op onze website bijboeken.

14CARS.com Autoverhuur-app voor iOS en Android

Vind autoverhuur bij mij in de buurt, vergelijk prijzen en aanbiedingen en huur een auto die u zult hebben Liefde. Het is snel en gemakkelijk!