Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SUV е наличен на Лангкави - Летище [LGK]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем SUV на Лангкави - Летище и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем SUV, които са налични на летище LGK .

SUV

Toyota Avanza

green matrix
A
5
5
2
Toyota Avanza

от

$74.92 на ден

Мини

Perodua Axia

merge car rental
A
4
5
2
Perodua Axia

от

$22.53 на ден

Икономичен

Perodua Myvi

merge car rental
A
5
3
2
Perodua Myvi

от

$23.75 на ден

Компактен

Toyota Vios

merge car rental
A
5
5
3
Toyota Vios

от

$28.60 на ден

Миниван

Perodua Alza

merge car rental
A
5
5
3
Perodua Alza

от

$29.20 на ден

Миниван

Hyundai Starex

merge car rental
A
12
5
4
Hyundai Starex

от

$155.04 на ден

Със 7 седалки

Toyota Innova

merge car rental
A
7
5
1
Toyota Innova

от

$48.91 на ден

Информация за класове на коли под наем SUV на Лангкави - Летище

Автомобил с повишена проходимост (sport utility vehicle), по-познат под абревиатурата SUV, е голяма кола с много място, което обикновено е придружено от шофиране на 4 колела. Колите под наем от този клас са страхотни за активен туризъм и семейни празници надалеч.

Наличният механизъм на шофиране с всички колела, заедно с оптимизирана трансмисия и мощен двигател, прави колите от SUV клас способни за удобно офроуд пътуване. Има и голям багажник и място отвътре, където да се побере голямо количество багаж или оборудване, което в противен случай не би се побрало в по-малък автомобил.

Да карате 4x4 SUV е и много удобно и определено ще Ви накара да се чувствате като истински водач на пътя.

Коли под наем SUV на летище LGK

Колите под наем SUV на Лангкави - Летище биват следните модели: Toyota Avanza, подобни автомобили под наем на SUV.

Обекти на коли под наем SUV близо до Лангкави - Летище

Не забравяйте да проверите сделките за коли под наем в обекти на място и извън летища, както и в близост до Лангкави - Летище. Цените и наличността на колите обикновено са различни. Уверете сте, че сте направили най-добрия избор.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри доставчици на SUV колид под наем на Лангкави - Летище

За да направите най-добрия избор на сделки за коли под наем на SUV на Лангкави - Летище [LGK], обръщайте внимание не само на модела кола под наем и цената, а и на доставчика на кола на под наем, който предлага тази сделка. Агенциите за коли под наем, които предлагат автомобили на SUV на Лангкави - Летище имат различни условия за даване под наем на коли и рейтинг от предишни клиенти.

Най-голямото разнообразие на сделки за коли под наем SUV на Лангкави - Летище се предлага от MAYFLOWER ACME TOURS SDN. BHD..

Mayflower Acme Tours Sdn. Bhd.

Mayflower 24 reviews

7.6 / 10

Често задавани въпроси - Коли под наем SUV на Лангкави - Летище

Как да резервирате кола под наем SUV на Лангкави - Летище?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем SUV на летище LGK?

Най-евтината кола под наем SUV на Лангкави - Летище е Toyota Avanza от green matrix. Настоящата приложима цена е $74.92 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем SUV на Лангкави - Летище?

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем SUV на Лангкави - Летище?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил SUV на Лангкави - Летище?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола SUV на Лангкави - Летище. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Лангкави - Летище се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на SUV за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем SUV за една посока на Лангкави - Летище. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!