Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем за под 21-годишни на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 [KUL]

Проверете нашата таблица, за да научите цените на колите под наем за млади шофьори на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1, класите на коли под наем, които са налични за шофьори под 21 годишни, и доставчиците, които предоставят на младите шофьори коли под наем на летище KUL.

За да направим селекцията Ви по-лесна, ние маркирахме най-евтината сделка за всеки клас коли под наем в червено.

Икономичен

Икономичен

Стандартен

Стандартен

Компактен

Компактен

Миниван

Миниван

SUV

SUV

SIXT Rent A Car
Europcar от$31.37 от$42.40
Go So Cars от$31.36 от$165.01
Kasina Rent A Car от$77.34

Обекти за коли под наем за под 21-годишни близо до Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1

За да се направи най-добрата селекция от сделки за коли под наем, прегледайте и офертите за коли под наем за млади шофьорина обекти за коли под наем вътре в и извън летищата, най-близко до Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1. Наличността на коли, цените и таксите за шофьори под 21 години обичайно са различни при различните обекти за вземане.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем за под 21-годишни на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 [KUL]

Агенции за коли под наем, които оперират на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 и предоставят коли под наем за шофьори под 21 години, имат различни условия за коли под наем и средни рейтинги от предишните ни клиенти. За да имате безгрижно пътуване, имайте напредвид и двата критерия, когато избирате доставчик.

Kasina Rent a Car

Kasina 12 reviews

8.9 / 10

Paradise Car Rental

Paradise 14 reviews

8.3 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 7 reviews

6.1 / 10

Hawk Rent A Car

Hawk 50 reviews

6 / 10

Минималното възрастово изискване, за да наемете кола на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1, е 25 години. Обаче дори и тинейджър може да намери коли под наем на летище KUL с 14CARS.com.

Такива доставчици на коли под наем като AVIS, EUROPCAR, SIXT, HERTZ, KASINA, DESTISYA, SCR, GREEN MATRIX, MAYFLOWER, HAWK, PRIMA ODYSSEY, PARADISE, INTERNATIONAL SUPPLIER, GALAXY ASIA CAR RENTAL, PACIFIC, CAR RENTAL 2 GO, INSAS PACIFIC, BIG THUMB, GO SO CARS, MERGE CAR RENTAL позволяват на шофьорите под 21 години да карат кола под наем на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1, ако платят допълнителната такса за млад шофьор и спазят всички други изисквания. Обикновено допълнителната такса за непълнолетен шофьор за шофьори на 18-20-годишна възраст е по-висока от тази за 21-24-годишните шофьори. Най-младата възраст, позволена за наем на кола от някои от доставчиците ни, е 18-годишна възраст, но това зависи от местоположението на вземане.

Често задавани въпроси - Рент а кар за под 21-годишни на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1

Как да наемете кола на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1, ако сте под 21-годишни?

Въведете необходимия обект за вземане и за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наемането Ви. След като получите резултатите от търсенето, прочетете внимателно условия за коли под наем и особено възрастовите ограничения на доставчика на коли под наем, от който ще резервирате автомобил.

Кои са най-евтините коли под наем за под 21-годишни на летище KUL?

Най-евтината кола за шофьор под 21 години на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1 е Proton Saga. Настоящата съответна цена е $31.36 на ден.

Каква е цената на бензина близо до Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1?

Цените на бензина близо до летище KUL Airport варират от $1.63 до $2.24.

Мога ли да платя за рент-а-кар резервацията си за 21-годишен с дебитна карта на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията си. Обаче, когато вземате колата си, ще имате нужда от кредитна карта, издадена на името на главния шофьор, за да покриете депозита за кола под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще бъде възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето време това е платена опция, която се таксува на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел кола под наем по време на резервацията си?

Да, оферти, които включват определени модели коли, се отбелязват със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата с резултати за търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за моята кола под наем за под 21-годишен на Куала Лумпур - Летище - Международни Полети - Терминал 1?

Така че, ако няма да купите застраховка с пълно покритие, ние Ви препоръчваме да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Можете да закупите този тип застраховка по време на онлайн резервацията си на кола под наем на 14CARS.com.

Приложение за коли под наем на 14CARS.com за iOS и Android

Открийте коли под наем наблизо, сравнете цени и сделки и наемете кола, в която ще се влюбите. Става бързо и лесно!