Goedkope prijzen van meer dan 900 autoverhuur leveranciers

7-SEATER huurauto’s beschikbaar op Langkawi - Luchthaven [LGK]

Bekijk onze fantastische 7-SEATER Langkawi - Luchthaven aanbiedingen voor autohuur en kies de aanbieding die het beste bij u past. Bekijk onze categorieën, prijzen, verhuurbedrijven van 7-SEATER huurauto’s die beschikbaar zijn op LGK Luchthaven.

7-zitter

Toyota Avanza

SEA SAFARI
A
7
5
1
Toyota Avanza

from

$51.67 per dag

Minibus

Nissan Urvan

SAMAVEST
M
14
4
14
Nissan Urvan

from

$95.74 per dag

Minibus

Perodua Alza

MERGE CAR RENTAL
A
5
5
3
Perodua Alza

from

$84.75 per dag

Mini

Perodua Axia

SEA SAFARI
A
4
5
2
Perodua Axia

from

$39.71 per dag

Compact

Perodua Bezza

SEA SAFARI
A
5
3
3
Perodua Bezza

from

$43.00 per dag

Compact

Toyota Vios

SAMAVEST
A
5
5
3
Toyota Vios

from

$59.12 per dag

Economy

Perodua Myvi

SAMAVEST
A
5
5
2
Perodua Myvi

from

$48.13 per dag

SUV

Honda HR-V

EUROPCAR
A
5
5
4
Honda HR-V

from

$72.63 per dag

Standaard

Honda Accord

SAMAVEST
A
5
4
5
Honda Accord

from

$99.40 per dag

Informatie over 7-SEATER autohuurcategorie op Langkawi - Luchthaven

De naam van deze klasse spreekt voor zich, want deze auto's hebben 7 zitplaatsen, in tegenstelling tot de kleinere 5-zits voertuigen. Deze extra 2 zitplaatsen bieden niet alleen de mogelijkheid om met een grotere groep mensen te reizen, maar bieden ook wat extra ruimte voor bagage en persoonlijke bezittingen. Daarom wordt deze klasse vaak gekozen voor gezinsvakanties of grote groepsreizen.

Wanneer u gaat reizen met een grote groep is het raadzaam om een auto te huren met veel ruimte in plaats van het huren van 2 aparte voertuigen. Als ruimte voor u belangrijk is bij het kiezen van een huurauto, dan is een auto uit deze huurklasse een uitstekende keuze.

7-SEATER LGK Luchthaven autohuur

7-SEATER Op Langkawi - Luchthaven zijn de volgende automodellen beschikbaar: Toyota Avanza, or gelijkwaardige 7-SEATER huurauto’s.

7-SEATER huurauto locaties in de buurt van Langkawi - Luchthaven

Vergeet niet om de autohuur aanbiedingen ter plaatse en buiten de luchthaven die het dichtst bij Langkawi - Luchthaven liggen te bekijken. De prijzen en beschikbaarheid van auto's kunnen variëren. Zorg ervoor dat u de beste keuze maakt.

Autohuurlocaties in steden in de buurt van

Beste aanbieders van 7-SEATER Langkawi - Luchthaven autoverhuur

Om de beste keuze te maken voor een autohuur aanbieding op Langkawi - Luchthaven [LGK] , moet u niet alleen letten op het model en de prijs van de autohuur, maar ook op de autoverhuurder die deze deal aanbiedt. Autoverhuurbedrijven die voertuigen van 7-SEATER in Langkawi - Luchthaven aanbieden, hebben andere autoverhuurvoorwaarden en een andere gemiddelde beoordeling dan onze vorige klanten.

Het grootste aanbod aan 7-SEATER autoverhuur aanbiedingen op Langkawi - Luchthaven Airport wordt aangeboden door MAYFLOWER ACME TOURS SDN. BHD..

Mayflower Acme Tours Sdn. Bhd.

Mayflower 24 reviews

7.6 / 10

FAQ - 7-SEATER huur een auto op Langkawi - Luchthaven

Hoe een 7-SEATER auto te huren op Langkawi - Luchthaven ?

Begin met het invoeren van de gewenste ophaal- en afleverlocatie in het zoekformulier en selecteer de meest geschikte uit de vervolgkeuzelijst. Kies de gewenste datum en duur van uw autohuur. Op de pagina met zoekresultaten kunt u alle autoverhuur aanbiedingen filteren en sorteren op basis van de door u gewenste autohuurklasse.

Wat is de goedkoopste 7-SEATER huurauto op LGK Luchthaven?

De goedkoopste 7-SEATER auto op Langkawi - Luchthaven is Toyota Avanza van SEA SAFARI. De huidige relevante prijs is $51.67 per dag.

Hoeveel ga ik uitgeven aan brandstof voor de 7-SEATER auto van op Langkawi - Luchthaven?

Mini 4.5l/100km 51 US mpg
Economy 5.1l/100km 46 US mpg
Compact 5.3l/100km 44 US mpg
Middenklasse 7.0l/100km 33 US mpg
Standaard 7.0l/100km 33 US mpg
Full Size 7.4l/100km 31 US mpg
7-zits 7.4l/100km 31 US mpg
Premium 9.1l/100km 25 US mpg
Minibusje 7.8-11.6l/100km 20-30 US mpg
SUV 8.6l/100km 27 US mpg
Busje 11.6l/100km 20 US mpg
Exotisch 10.6l/100km 22 US mpg
Cabrio 5-9l/100km 26-47 US mpg

Wat heb ik nodig bij het ophalen van een huurauto van de 7-SEATER op luchthaven Langkawi - Luchthaven?

Normaliter moet u het volgende kunnen overleggen:

  • Een geldig en volledig rijbewijs. Bij een Brits rijbewijs moet u ook een fotokaart kunnen overleggen. Als uw rijbewijs niet in het Romeinse alfabet (d.w.z. in het Arabisch, Grieks, Cyrillisch of Chinees) is opgesteld, bent u verplicht een internationaal rijbewijs mee te nemen naast uw eigen rijbewijs.
  • Een geldig foto-ID (paspoort of nationaal ID).
  • Een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Het is noodzakelijk om vooraf de borg voor de huurauto te autoriseren bij de verhuurbalie.

Hoe oud moet ik zijn om een auto van de 7-SEATER te huren op luchthaven Langkawi - Luchthaven?

U moet tussen de 25 en 70 jaar oud zijn om een auto te huren op luchthaven Langkawi - Luchthaven. Leeftijdsbeperkingen van autoverhuurbedrijven in Langkawi - Luchthaven Airport kunnen verschillen.

Als u buiten deze leeftijdsgrenzen valt, zijn er altijd autoverhuurbedrijven die aan u een voertuig willen verhuren op voorwaarde dat u een extra toeslag voor jonge of oudere bestuurder betaalt of een extra verzekering afsluit.

Is het mogelijk om auto's van de 7-SEATER ergens anders in te leveren?

Ja, bij sommige 7-SEATER aanbieders op Langkawi - Luchthaven is het mogelijk om de huurauto ergens anders in te leveren. Kijk hiernaar als u een aanbieder uitzoekt. Als u de huurauto op een andere locatie in wilt leveren, is het mogelijk dat er beperkingen en extra toeslagen van toepassing zijn. Vergeet niet om contact op te nemen met het verhuurbedrijf voor de actuele beschikbaarheid en de kosten voor het inleveren op een andere locatie.

14CARS.com Autoverhuur-app voor iOS en Android

Vind autoverhuur bij mij in de buurt, vergelijk prijzen en aanbiedingen en huur een auto die u zult hebben Liefde. Het is snel en gemakkelijk!