Billiga priser från över 900 biluthyrningleverantörer

7-SEATER hyrbilar som finns tillgängliga på Langkawi – Flygplats [LGK]

Kolla in våra fantastiska 7-SEATER Langkawi – Flygplats biluthyrningserbjudanden och välj det lämpligaste erbjudandet för dig. Ta reda på hyrbilsmodeller, deras priser och leverantörer av 7-SEATER hyrbilar som finns på LGK flygplats.

Minibuss med 7 säten

Toyota Avanza

SAMAVEST
A
7
5
1
Toyota Avanza

från

$68.06 per dag

Minibuss

Nissan Urvan

SAMAVEST
M
14
4
14
Nissan Urvan

från

$112.01 per dag

Minibuss

Toyota Innova

SAMAVEST
A
6
4
2
Toyota Innova

från

$88.34 per dag

Kompakt

Proton Persona

EUROPCAR
A
5
3
3
Proton Persona

från

$35.28 per dag

Kompakt

Toyota Vios

MERGE CAR RENTAL
A
5
5
3
Toyota Vios

från

$73.13 per dag

Standard

Honda City

EUROPCAR
A
5
4
4
Honda City

från

$42.08 per dag

Standard

Toyota Camry

SAMAVEST
A
5
4
5
Toyota Camry

från

$98.48 per dag

Mini

Perodua Axia

SAMAVEST
A
4
5
2
Perodua Axia

från

$46.08 per dag

Ekonomi

Perodua Myvi

SAMAVEST
A
5
5
2
Perodua Myvi

från

$47.78 per dag

Information om 7-SEATER bilmodeller på Langkawi – Flygplats

Namnet på denna biluthyrningsklass talar för sig själv, eftersom det innebär att dessa bilar har 7 sittplatser, till skillnad från de mindre 5-sitsiga bilarna. Dessa två extrasittplatser gör det inte bara möjligt att resa i en större grupp utan ger också extra utrymme för bagage och personliga ägodelar. Därför väljs 7-sitsiga bilar oftast för familjesemestrar eller resor med stora grupper.

Ibland är det bättre att hyra en enda bil med mycket utrymme än att hyra två separata fordon för att få plats med en stor grupp människor. Om utrymmet är en av dina viktigaste prioriteringar när du väljer en hyrbil, är överdimensionerade hyrbilar ett utmärkt beslut för dig.

7-SEATER LGK Flygplatsuthyrning

7-SEATER biluthyrningsklasser på Langkawi – Flygplats erbjuder följande biluthyrningsmodeller: Toyota Avanza, eller liknande 7-SEATER hyrbilar.

7-SEATER biluthyrningsställen nära Langkawi – Flygplats

Glöm inte att kolla in biluthyrningserbjudanden på plats och utanför flygplatser närmast Langkawi – Flygplats . Priserna och tillgången på bilar är vanligtvis olika. Se till att du gör det bästa valet.

Hyrbilar vid flygplatser i närheten av Langkawi – Flygplats [LGK] Uthyrningsplatser i städer nära Langkawi – Flygplats

Närliggande downtown biluthyrning platser

De bästa leverantörerna för att hyra bil 7-SEATER på Langkawi – Flygplats

För att göra det bästa valet av 7-SEATER biluthyrning på Langkawi – Flygplats [LGK] , var uppmärksam både på biluthyrningsmodellen och dess pris utan också på den biluthyrningsleverantör som erbjuder detta erbjudande.

Biluthyrningsföretag som erbjuder 7-SEATER fordon på Langkawi – Flygplats har olika villkor för biluthyrning och betygsätter genomsnittliga poäng från våra tidigare kunder.

Det största utbudet av 7-SEATER hyrbilar på Langkawi – Flygplats tillhandahålls av MAYFLOWER ACME TOURS SDN. BHD..

Mayflower Acme Tours Sdn. Bhd.

Mayflower 24 reviews

7.6 / 10

FAQ - 7-SEATER hyra bil på Langkawi – Flygplats

Hur man bokar 7-SEATER biluthyrning på Langkawi – Flygplats ?

Börja skriva in den nödvändiga upphämtningsplatsen och returadressen i sökformuläret och välj den lämpligaste från rullgardinslistan. Välj önskat datum och tid för uthyrningen. På sidan med sökresultat kan du filtrera och sortera alla biluthyrningserbjudanden utifrån din önskade hyrbilsklass.

Vad är den billigaste 7-SEATER hyrbilen på LGK flygplats?

Den billigaste 7-SEATER bilen på Langkawi – Flygplats är Toyota Avanza från SAMAVEST. Det aktuella priset är $68.06 per dag.

Hur mycket kommer jag att spendera på bränsle för 7-SEATER bil på Langkawi – Flygplats?

Vad behöver jag ha med mig när jag hämtar ut 7-SEATER hyrbilen på Langkawi – Flygplats?

I allmänhet räcker det med att presentera:

  • Ett fullständigt körkort. Brittiska körkortsinnehavare måste också tillhandahålla fotokortet. Om ditt körkort inte är skrivet i det romerska alfabetet (det vill säga på arabiska, grekiska, kyrilliska eller kinesiska) måste du ta med dig ett internationellt körkort tillsammans med ditt nationella körkort.
  • Ett giltigt foto-ID (pass eller nationellt ID).
  • Ett giltigt kreditkort i huvudförarens namn. Den behövs för att förhandsauktorisera en biluthyrningsdeposition vid uthyrningsdisken.

Hur gammal måste jag vara för att hyra 7-SEATER på Langkawi – Flygplats?

Du måste vanligtvis vara mellan 25 och 70 år gammal för att hyra en bilgrupp på flygplatsens flygplats. Åldersgränserna för biluthyrningsföretag i Langkawi – Flygplats varierar dramatiskt.

Om du inte omfattas av dessa åldersgränser kan du alltid hitta biluthyrare som tillåter dig att hyra ett fordon på villkor att du betalar en tilläggsavgift för unga förare eller äldre förare. Om inte kan du köpa en tilläggsförsäkring.

Är det möjligt att hyra 7-SEATER bil för en enkel resa?

Ja, vissa leverantörer tillhandahåller 7-SEATER hyrbilar på Langkawi – Flygplats. Var uppmärksam när du väljer leverantör. Om du letar efter envägsuthyrningar ska du vara beredd på att vissa restriktioner och tilläggsavgifter kan gälla. Glöm inte att kontakta företaget för att försäkra dig om att det finns tillgång till och att det kostar att hyra enkelbiljetter.

14CARS.com biluthyrningsapp för iOS och Android

Hitta en hyrbil nära mig, jämför priser och erbjudanden och hyr en bil som du kommer att älska. Det är snabbt och enkelt!