Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

7-SEATER leiebiler tilgjengelig i Langkawi - Lufthavn [LGK]

Se over våre store 7-SEATER Langkawi - Lufthavn leiebiltilbud og velg det mest egnede tilbudet. Finn ut våre leiemodeller, deres priser, og leverandører av 7-SEATER leiebiler som er tilgjengelige i LGK Flyplass.

7-seters

Toyota Avanza

SEA SAFARI
A
7
5
1
Toyota Avanza

fra

$51.67 per dag

Minibuss

Nissan Urvan

SAMAVEST
M
14
4
14
Nissan Urvan

fra

$95.74 per dag

Minibuss

Perodua Alza

MERGE CAR RENTAL
A
5
5
3
Perodua Alza

fra

$84.75 per dag

Minibil

Perodua Axia

SEA SAFARI
A
4
5
2
Perodua Axia

fra

$39.71 per dag

Kompaktbil

Perodua Bezza

SEA SAFARI
A
5
3
3
Perodua Bezza

fra

$43.00 per dag

Kompaktbil

Toyota Vios

SAMAVEST
A
5
5
3
Toyota Vios

fra

$59.12 per dag

Økonomibil

Perodua Myvi

SAMAVEST
A
5
5
2
Perodua Myvi

fra

$48.13 per dag

SUV

Honda HR-V

EUROPCAR
A
5
5
4
Honda HR-V

fra

$72.63 per dag

Standardbil

Honda Accord

SAMAVEST
A
5
4
5
Honda Accord

fra

$99.40 per dag

Informasjon om 7-SEATER bilutleie klasse i Langkawi - Lufthavn

Navnet på denne Bilutleie klassen taler for seg selv, da det berettiger at disse bilene har 7 seter i motsetning til mindre 5-seters kjøretøy. Disse ekstra 2 setene tillater ikke bare reiser i en større gruppe, men gir også litt ekstra plass til bagasjen og personlige eiendeler. På grunn av dette er 7-setere ofte valgt for familieferier eller store gruppe turer.

Det er noen ganger en bedre idé å leie en enkelt bil med overdreven plass i stedet for å leie 2 separate biler for å passe en stor gruppe mennesker. Hvis plassen er en av dine beste prioriteringer mens du velger en leiebil, vil en overdimensjonert utleie klasse være en utmerket beslutning for deg.

7-SEATER LGK Flyplass Leiebil

7-SEATER Bilutleie klasse i Langkawi - Lufthavn Airport presenteres av følgende Bilutleie modeller: Toyota Avanza, eller lignende 7-SEATER leiebiler.

7-SEATER leiebil steder i nærheten av Langkawi - Lufthavn flyplass

Ikke glem å sjekke bilutleie avtaler i on-site og off-Airport leiebil lokasjoner nærmest Langkawi - Lufthavn. Prisene og tilgjengelighet av biler er vanligvis forskjellige. Sørg for at du gjør det beste valget.

Leiebilsteder i sentrum i nærheten

De beste leverandørene av 7-SEATER Langkawi - Lufthavn Bilutleie

For å gjøre det beste valget av 7-SEATER leiebilavtale i Langkawi - Lufthavn flyplass [LGK], ta hensyn ikke bare til leiebil modell og dens pris, men også til bilutleieleverandør som tilbyr denne avtalen. Bilutleie byråer som tilbyr 7-SEATER biler i Langkawi - Lufthavn har ulike leiebil betingelser og vurdering gjennomsnittlig score fra våre tidligere kunder.

Den største variasjonen av 7-SEATER leiebilavtaler i Langkawi - Lufthavn er levert av MAYFLOWER ACME TOURS SDN. BHD..

Mayflower Acme Tours Sdn. Bhd.

Mayflower 24 reviews

7.6 / 10

FAQ - 7-SEATER lei en bil på Langkawi - Lufthavn

Hvordan bestille 7-SEATER leiebil i Langkawi - Lufthavn?

Begynn å skrive inn nødvendig hentested og avsenderadresse i søkeskjemaet og velg den mest passende fra rullegardinlisten. Velg ønsket dato og klokkeslett for leie. På søkeresultatsiden vil du kunne filtrere og sortere alle leiebil avtaler basert på din foretrukne klasse.

Hva er den billigste 7-SEATER leiebilen i LGK Flyplass?

Den billigste 7-SEATER bilen i Langkawi - Lufthavn flyplass er Toyota Avanza fra SEA SAFARI. Den gjeldende relevante prisen er $51.67 per dag.

Hvor mye vil jeg bruke på drivstoff for 7-SEATER leiebilen i Langkawi - Lufthavn?

Hva trenger jeg å ha når jeg plukker opp 7-SEATER leiebil i Langkawi - Lufthavn?

Vanligvis er det nok å presentere:

  • Et førerkort. Sjåfører fra Storbritannia må også vise bildekortet. Hvis førerkortet ikke er i det latinske alfabetet (dvs. på arabisk, gresk, kyrillisk eller kinesisk), må du ta med en internasjonal kjøretillatelse sammen med din innenlandske lisens.
  • Gyldig legitimasjon med bilde (pass eller nasjonal ID).
  • Et gyldig kredittkort i navnet på hoved sjåføren. Det er nødvendig å forhåndsbestille et depositum for leiebil på leiekontoret.

Hvor gammel må jeg være for å leie 7-SEATER kjøretøy i Langkawi - Lufthavn?

Du må vanligvis være mellom 25 og 70 år for å leie 7-SEATER bil i Langkawi - Lufthavn. Aldersbegrensning av bilutleiefirmaer i Langkawi - Lufthavn kan avvike dramatisk.

Hvis du faller utenfor disse alders begrensningene, kan du alltid finne en bilutleie leverandør som vil tillate deg å leie en bil på betingelse av at du betaler en ekstra tilleggsavgift eller kjøper ekstra forsikring.

Er det mulig å leie 7-SEATER bil en vei?

Ja, noen leverandører gir en veis 7-SEATER leiebiler i Langkawi - Lufthavn. Vær oppmerksom når du velger en leverandør. Hvis du er ute etter enveis leie, være forberedt på at noen restriksjoner og ekstra betalinger kan være nødvendig. Ikke glem å kontakte selskapet for å være sikker på faktisk tilgjengelighet og kostnader med enveis leie.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!